Το smart fortwo Cabrio Brabus Edition #2 για να ξεχωρίζει από τα κανονικά μοντέλα, διαθέτει ασημί απόχρωση και κόκκινη υφασμάτινη οροφή. Επιπλέον, στη ίδια κατεύθυνση βρίσκεται το λογότυπο Brabus edit
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το smart fortwo Cabrio Brabus Edition #2 για να ξεχωρίζει από τα κανονικά μοντέλα, διαθέτει ασημί απόχρωση και κόκκινη υφασμάτινη οροφή. Επιπλέον, στη ίδια κατεύθυνση βρίσκεται το λογότυπο Brabus edition #2.

Δύο σπέσιαλ νέα smart

8.040 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Η smart ετοιμάζει για τη Γενεύη δύο σπέσιαλ εκδόσεις των fortwo και forfour. Ας γνωρίσουμε τα ξεχωριστά fortwo Cabrio Brabus Edition #2 και forfour Crosstown Edition.

H smart ανακοίνωσε πως θα μας παρουσιάσει στη Γενεύη δύο παγκόσμιες πρεμιέρες. Η πρώτη σπέσιαλ έκδοση στηρίζεται στο fortwo Cabrio και ονομάζεται Brabus Edition #2. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 7 Μαρτίου, με την τιμή στη Γερμανία να ξεκινάει από τα 26.750 ευρώ.

Η σπορ ανάρτηση μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ., ενώ οι τροχοί Brabus Monoblock VII των 16 ιντσών, διαθέτουν ελαστικά 185/50 μπροστά και 205/45 πίσω.

Η σπορ ανάρτηση μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ., ενώ οι τροχοί Brabus Monoblock VII των 16 ιντσών, διαθέτουν ελαστικά 185/50 μπροστά και 205/45 πίσω.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για να ξεχωρίζει από τα κανονικά μοντέλα, διαθέτει ασημί απόχρωση και κόκκινη υφασμάτινη οροφή. Επιπλέον, στη ίδια κατεύθυνση  βρίσκεται το λογότυπο Brabus Εdition #2. Η σπορ ανάρτηση μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ., ενώ οι τροχοί Brabus Monoblock VII των 16 ιντσών, διαθέτουν ελαστικά 185/50 μπροστά και 205/45 πίσω.
 
Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, αλλά και μεταλλικά πεντάλ. Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται οι αισθητήρες φώτων και βροχής, οι προβολείς ομίχλης με σύστημα cornerning, το σύστημα infotainment με την 7άρα οθόνη κ.α.
 
Υπεύθυνο για την κίνηση του νέου smart fortwo Cabrio Brabus Edition #2 είναι το τρικύλινδρο turbo σύνολο των 90 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η μέση κατανάλωση είναι στα 4,2 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 97 γρ./χλμ.
  
Το δεύτερο νέο μοντέλο που θα δούμε στην έκθεση της Γενεύης είναι το smart forfour Crosstown Edition, το οποίο διαθέτει μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση και χαρακτηρίζεται από τα αφαιρούμενα εξωτερικά πάνελ του αμαξώματος. Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να το αποκτήσουν σε πλήθος αποχρώσεων, αν και το εκθεσιακό μοντέλο θα είναι στο χρώμα του γραφίτη με μαύρο κλωβό.
 
Το εμπορικό του ντεμπούτο θα γίνει το φθινόπωρο και στον εξοπλισμό του συναντάμε -μεταξύ άλλων- μαύρους τροχούς 16 ιντσών, τα σχετικά λογότυπα, σπορ ανάρτηση και χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης. Στο εσωτερικό έχουμε κι εδώ σπορ τριάκτινο τιμόνι, σπορ πεντάλ, το Smart Audio-System με Bluetooth και AUX/USB. Αυτόματος είναι ο κλιματισμός, ενώ τα πίσω τζάμια είναι φιμέ.
 
Το smart forfour Crosstown Edition διαθέτει τον ίδιο κινητήρα με το fortwo Cabrio Brabus Edition #2. Η διαφορά είναι στο κιβώτιο, που εδώ είναι μηχανικό πέντε σχέσεων. Η μέση κατανάλωση είναι στα 4,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 99 γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center