Η εμφάνιση του Wrangler με το Chief Βlue πακέτο άλλαξε το εξωτερικό του
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εμφάνιση του Wrangler με το Chief Βlue πακέτο άλλαξε το εξωτερικό του

Νέα πακέτα για Jeep Wrangler

4.429 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Το Wrangler Rubicon σε Chief Βlue έκδοση, έκανε την εμφάνιση του στη Γενεύη. Διάβασε τι παραπάνω προσφέρει το Mopar One πακέτο.

Η εμφάνιση του Wrangler με το Chief Βlue πακέτο άλλαξε το εξωτερικό του και το Mopar Οne του έδωσε νέες επιλογές και δυνατότητες.

Έχει εξαρτήματα προστασίας μπροστά και πίσω

Έχει εξαρτήματα προστασίας μπροστά και πίσω

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο εσωτερικό του, δεν έχει αλλάξει κάτι ριζικά καθώς το τριάκτινο τιμόνι, η οθόνη infotainment και η λαβή στη θέση του συνοδηγού παραμένουν. Ωστόσο, έχουν προστεθεί μπλε λεπτομέρειες επηρεασμένες από το εξωτερικό χρώμα του μοντέλου Chief Blue.
  
Το Mopar One όπως ισχυρίζεται η Jeep έκανε το Wrangler Rubicon καλύτερο στις έκτος δρόμου διαδρομές ενώ του έδωσε και πιο αξιόπιστο κράτημα κίνησης. Στην εξωτερική του εμφάνιση, του προσέθεσε μεγάλα ελαστικά Hankook Dynapro και εξαρτήματα προστασίας μπροστά και πίσω. Το πορτάκι του ρεζερβουάρ και οι υαλοκαθαριστήρες είναι μαύρου χρώματος, όπως και τα πρόσθετα off- road φώτα. Το Μοpar One θα είναι διαθέσιμο στα Wrangler των δύο και των τεσσάρων θυρών.

Το Wrangler Rubicon θα φοράει κινητήρα 2.8 λίτρων απόδοσης 200 ίππων με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Οι πωλήσεις ξεκινούν αυτό το μήνα.

Πώς σου φαίνονται τα δύο πακέτα του Wrangler Rubicon;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw