Tο κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων.

Το Hyundai i30 στα χιόνια

5.026 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2017)

To νέο Hyundai i30 δοκιμάστηκε σε αντίξοες συνθήκες και πέρασε με άριστα. Δείτε ποιος το οδήγησε και τι περιμένει η Hyundai από αυτό.

Καθώς το επερχόμενο Hyundai i30 Ν μπαίνει στα τελικά στάδια ανάπτυξης της, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα σύντομο βίντεο του αυτοκινήτου δοκιμής να τρέχει πάνω στις παγωμένες επιφάνειες με οδηγό τον Thierry Neuville του WRC.

Η Hyundai σχεδιάζει να λανσάρει το καυτό i30 κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Η Hyundai σχεδιάζει να λανσάρει το καυτό i30 κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Hyundai σχεδιάζει να λανσάρει το καυτό i30 κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017, και αναμένεται να τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0-λίτρων των 246 ή των 271 ίππων. Ακόμα, το κιβώτιο θα είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων με την επιλογή για τους αγοραστές να εγκαταστήσουν διπλό συμπλέκτη.
 
«Τόσοι πολλοί άνθρωποι αναμένουν αυτό το αυτοκίνητο, έτσι είναι τέλειο για μένα να το δοκιμάζω.» δήλωσε ο Thierry Neuville. «Οι μηχανικοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο κιβώτιο ταχυτήτων και στο διαφορικό. Υπάρχει καλή πρόσφυση και καλή σταθερότητα στις ολισθηρές συνθήκες. Και είναι πολύ εύκολο να το χειριστεί κανείς. Ένας κανονικός οδηγός θα μπορεί να πάρει μια αίσθηση παρόμοια με εκείνη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου.»
 
Η επερχόμενη i30 N θα χαρακτηρίζεται από μια πιο επιθετική σχεδίαση του αμαξώματος, με διαφορετικούς προφυλακτήρες, μεγαλύτερες ζάντες και έναν πίσω διαχύτη. Ο Αlexander Eichler, επικεφαλής Ανάπτυξης της Hyundai δήλωσε : «Ο κύριος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την οδηγική απόλαυση. Nα φτιάξουμε ένα ευέλικτο όχημα που είναι απολαυστικό στην οδήγηση».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center