Χάρη στην υβριδοποίησή του το 3008 θα αποκτήσει και τετρακίνητη έκδοση.

Χάρη στην υβριδοποίησή του το 3008 θα αποκτήσει και τετρακίνητη έκδοση.

Υβριδικό, τετρακίνητο 3008

8.067 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2017)

Η Peugeot σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια υβριδική έκδοση του 3008 η οποία θα φορτίζει και από την πρίζα και έτσι θα το κάνει το ισχυρότερο μοντέλο που θα κυκλοφορεί με το λιοντάρι στο καπό.

Το 3008 που αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2017 θα αποκτήσει plug-in υβριδική έκδοση σε περίπου δύο χρόνια. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Peugeot, Laurent Blanchet, με δηλώσεις του σε Βρετανικά μέσα ενώ αργότερα αναμένεται να ανακοινώσει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς του Peugeot 3008 PHEV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι θα συνδυάζονται με έναν βενζινοκινητήρα 1.6 λτ. και η συνδυαστική ισχύς τους θα φτάνει τους 300 ίππους. Το 3008 plug-in θα είναι το ισχυρότερο μοντέλο στη γκάμα της Peugeot καθώς θα ξεπεράσει σε δύναμη το σημερινό δυνατότερο μοντέλο της Γαλλικής εταιρείας που είναι το 308 GTi με 270 ίππους.

Το σύστημα κίνησης θα χρησιμοποιηθεί και στο DS7 Crossback σε κάποια μελλοντική υβριδική έκδοση που θα χρησιμοποιεί επίσης δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στον πίσω άξονα οπότε σε συνδυασμό με τη μετάδοση της κίνησης από τον θερμικό κινητήρα στους μπροστινούς τροχούς θα δημιουργηθεί μια τετρακίνητη έκδοση, κάτι που λείπει από την γκάμα του 3008.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center