Οδηγούμε τη νέα τρίτη γενιά του Kia Picanto και αναφέρουμε...
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οδηγούμε τη νέα τρίτη γενιά του Kia Picanto και αναφέρουμε...

Οδηγούμε: Νέο Kia Picanto

37.448 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2017)

Η κατηγορία των μίνι μοντέλων είναι πια ένας πολύ σκληρός στίβος μάχης, στον οποίο κανείς παίχτης δε νιώθει σταθερά εξασφαλισμένος. Η τρίτη γενιά του Kia Picanto, μας έδειξε ότι, σε αυτό το περιβάλλον, θέλει να παίξει για την κυριαρχία και όχι απλώς για την επιβίωση.

What is new

Τρία μοτέρ θα έχει η γκάμα του το νέο Kia Picanto, δύο στο 1,0 λίτρο και ένα στα 1,2 λίτρα.

Τρία μοτέρ θα έχει η γκάμα του το νέο Kia Picanto, δύο στο 1,0 λίτρο και ένα στα 1,2 λίτρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Tρίτη γενιά Picanto
- Από 1,0 λίτρο
- Πρώτη φορά με τούρμπο
- Καλύτεροι χώροι και υψηλή ποιότητα
- Έρχεται το Σεπτέμβριο 
- Τιμή από 10.300 ευρώ

Τρίτη γενιά Kia Picanto και θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα μοντέλο το οποίο στην πράξη δεν πρόλαβε να γεράσει μέσα στην αγορά, καθώς ακόμα και τώρα, σε run-out φάση, δεν έπαψε να θεωρείται επίκαιρο. Το περιβάλλον της κλάσης Α όμως είναι πια πολύ σκληρό και ένα μίνι ηλικίας έξι ετών θα βρει τις δοκιμασίες του ανταγωνισμού ακόμα πιο δύσκολες.

Η Kia αποφάσισε λοιπόν να παίξει το χαρτί της από την αρχή και ενώ δεν αλλάζει στρατηγική άλλαξε ολόκληρη τη βάση του Picanto το οποίο πατάει πάνω σε νέο δάπεδο. Αυτό δείχνει και το μέγεθος της επένδυσης, αφού η πλατφόρμα αυτή δε θα χρησιμοποιηθεί και από τη Hyundai όπως συνηθίζεται ανάμεσα στις δύο εταιρείες, αλλά θα είναι αποκλειστική της Κia με την συγγενικη εταιρεία να παίρνει για το επόμενο δικό της μίνι ουσιαστικά μόνο την πίσω ανάρτηση. Μεταξόνιο, καμπίνα και εμπρός διαμέρισμα θα είναι εξειδικευμένα για το Picanto.

Σχεδιαστικά είναι εύκολο να πει κανείς ότι το Picanto δεν έχει αλλάξει πολύ. Όσο κι αν πλησιάζει λοιπόν η αισθητική ανάμεσα στις δύο τελευταίες γενιές, το νέο Picanto είναι ακόμα πιο επιθετικό ενώ έχει και πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα με περισσότερα (11 στο σύνολο) και πιο φανταχτερά χρώματα για έξω, αλλά και περισσότερο χρώμα και στο εσωτερικό του. Μαζί με νέες ζάντες διαμέτρου έως 16 ιντσών το μίνι που σχεδιάστηκε ανάμεσα σε Κορέα και Γερμανία αποπνέει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και να μη τι άλλο η κλάση απαιτεί πια μια τέτοια φιλοσοφία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center