Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά LED στο καπό, στις κολώνες, καθώς και στον προφυλακτήρα. Εντύπωση κάνει και ο καινούριος εργάτης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά LED στο καπό, στις κολώνες, καθώς και στον προφυλακτήρα. Εντύπωση κάνει και ο καινούριος "εργάτης".

Πεφωτισμένο Wrangler

3.541 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2017)

Η Jeep δημιούργησε ένα πρωτότυπο στηριγμένο στο Wrangler το οποίο είναι γεμάτο από LED φώτα αλλά και τεχνολογικές λύσεις αιχμής όπως ηλιακό πάνελ στην οροφή, επιφάνεια προσγείωσης drone και ένα παράθυρο το οποίο δεν είναι παράθυρο αλλά οθόνη αφής.

Ένα νέο πρωτότυπο δημιούργησε η Jeep βασιζόμενη στο Wrangler, με την ονομασία Wrangler Luminator. Αυτό το πρωτότυπο έχει να κάνει σχεδόν αποκλειστικά με το φωτισμό. Αν αυτό σας φαίνεται λίγο μπερδεμένο, συνεχίζοντας το διάβασμα όλα θα ξεδιαλύνουν.

Στο πίσω μέρος το εντυπωσιακότερο στοιχείο είναι το φως πέδησης το οποίο δεν ανάβει μόνο κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος αλλά αναβοσβήνει μόνιμα ανάλογα με τι ταχύτητα κινείται το όχημα.

Στο πίσω μέρος το εντυπωσιακότερο στοιχείο είναι το φως πέδησης το οποίο δεν ανάβει μόνο κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος αλλά αναβοσβήνει μόνιμα ανάλογα με τι ταχύτητα κινείται το όχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Jeep εξόπλισε το Luminator με πληθώρα από LED φώτα με σκοπό να κάνει τη νύχτα, μέρα όπως, στον προφυλακτήρα, στο καπό, στις εμπρός κολώνες και πάνω από το παρμπρίζ. Διαθέτει ακόμα και ένα ηλιακό πάνελ και μια επιφάνεια προσγείωσης drone.

Οι μηχανικοί της Jeep δεν άφησαν ανέγγιχτο και το υπόλοιπο αυτοκίνητο καθώς επενέβησαν στον εμπρός προφυλακτήρα, τα οριζόντια φτερά του δίνουν μια πιο στιβαρή αίσθηση, ενώ και οι τροχοί έχουν αναβαθμιστεί και φοράνε ελαστικά λάσπης. Το κάλυμμα του διαφορικού είναι, επίσης, αναβαθμισμένο ώστε να παρέχει περισσότερη προστασία.Ο χρωματισμός συνδυάζει ένα έντονο μπλε στο κάτω μέρος και γυαλιστερό μαύρο στο πάνω μισό. Η άσπρη οροφή συμπληρώνει την εικόνα του μοντέλου ενώ πολυάριθμα φωτιστικά σώματα LED κοσμούν κάθε γωνιά του αυτοκινήτου. Το πίσω φωτιστικό σώμα δε λειτουργεί μόνο ως ένδειξη φρένου αλλά ο φωτισμός του εναλλάσσεται ανάλογα με την ταχύτητα που κινείται το όχημα. Φυσικά, όταν είναι να σταματήσει ανάβει κόκκινο.

Αλλαγμένη είναι και η ανάρτηση η οποία δίνει περισσότερο ύψος στο αυτοκίνητο. Τα χωμάτινα ελαστικά βοηθούν και αυτά στο να ανυψωθεί περαιτέρω το όχημα. Για τον έλεγχο του drone, την πρόσβαση στο internet και τη χρήση του GPS το πίσω παράθυρο στη μεριά του οδηγού έχει αντικατασταθεί με μια οθόνη αφής.

Ως προς τον κινητήρα δεν έχουμε κάποια αλλαγή καθώς ο κλασσικός V6 των 3.6 λτ. σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο των 5 σχέσεων χρησιμοποιείται και εδώ καθώς και το κιβώτιο κοντών σχέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center