H παραγωγή του θα γίνει στο Russelsheim στο τέλος αυτής της δεκαετίας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H παραγωγή του θα γίνει στο Russelsheim στο τέλος αυτής της δεκαετίας.

Έρχεται μεγάλο SUV από την Opel

18.065 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Η Οpel έχει δυναμική παρουσία στα SUV και ετοιμάζει άλλο ένα (τουλάχιστον) μεγάλο SUV. Δείτε τώρα τη στρατηγική της Opel σχετικά με τα SUV, σε ποιο μοντέλο θα μοιάζει και πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του.

Μπορεί η απόφαση να εισέρθει δυναμικά η Opel στην αγορά των SUV να ξεκίνησε κάτω από την αιγίδα της General Motors όταν αυτή είχε στην ιδιοκτησία της την Opel αλλά και το PSA Group φαίνεται να στηρίζει αυτή την στρατηγική. Για αυτό και θα λανσαριστούν δύο νέα τέτοια μοντέλα. Αυτή τη εβδομάδα η Opel έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για ένα μεγάλου μεγέθους SUV που θα συνοδεύσει το Crossland X, το Μοkka X και το άρτι αφιχθέν Grandland X.

Αυτή τη εβδομάδα η Opel έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για ένα μεγάλου μεγέθους SUV.

Αυτή τη εβδομάδα η Opel έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για ένα μεγάλου μεγέθους SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το μοντέλο εκτός από το γεγονός ότι η παραγωγή του θα γίνει στο Russelsheim στο τέλος αυτής της δεκαετίας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, θα έχει πολλά κοινά με το νέο Peugeot 5008.

To Opel Mokka X, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα είναι έτοιμο να αντικατασταθεί καθώς είναι σε παραγωγή εδώ και 5 χρόνια με μόνο μια ανανέωση να έχει γίνει το 2016. Η παραγωγή του αυτοκινήτου που θα το αντικαταστήσει θα γίνει στο Eisenach το 2019 και αναμένεται να έχει αρκετά παρόμοια σχεδίαση με το Citroen C3 Aircross.

Πώς σας φαίνονται οι κινήσεις της Opel στα SUVs; Θα είναι το μεγάλο SUV παρόμοιο με αυτό των φωτογραφιών;
 
(Oι φωτογραφίες είναι από την εταιρία σχεδίασης RemcoM)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center