Η ισχύς για το Trackhawk θα έρχεται από τον 6.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο  V8 κινητήρα απόδοσης 717 ίππων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ισχύς για το Trackhawk θα έρχεται από τον 6.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 717 ίππων.

Nέο Cherokee Trackhawk

5.346 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2017)

Η Jeep Grand Cherokee έδωσε στο Trackhawk τον V8 κινητήρα Hellcat και σύστημα τετρακίνησης κάνοντας το ένα από τα ισχυρότερα και γρηγορότερα SUV. Δείτε το.

Μετά από χρόνια αναμονής, το Jeep Grand Cherokee Trackhawk έκανε το ντεμπούτο λίγο πριν την Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και όπως αναμενόταν είναι εντυπωσιακό.

Το ρεζερβουάρ έχει γίνει μεγαλύτερο.

Το ρεζερβουάρ έχει γίνει μεγαλύτερο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ισχύς για το Trackhawk σύμφωνα με πληροφορίες, θα έρχεται από τον 6.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο  V8 κινητήρα απόδοσης 717 ίππων, ο ίδιος με αυτόν του Challenger και του Charger. Λόγω όμως του συστήματος τετρακίνησης που διαθέτει είναι πιο γρήγορο από τα δύο αδερφάκια του που αναφέρθηκαν. Το Τrackhawk λοιπόν θα μπορεί να διανύσει τα 0-96 σε 3.5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα 289χλμ/ωρα.

Επιπλέον, το ρεζερβουάρ έχει γίνει μεγαλύτερο ενώ και το κιβώτιο 8 σχέσεων έχει αναπροσαρμοστεί και περιέχει και μια ειδική έκδοση Track που μπορεί να κόψει το χρόνο αλλαγής ταχύτητας στα 160 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
 

Όσον αφορά στην εμφάνιση του, το Trackhawk διαφέρει με τους χαρακτηριστικούς εισαγωγείς αέρα στις θέσεις που συνήθως βρίσκονται τα φώτα ομίχλης, τους μαύρους σωλήνες εξάτμισης και τα εμβλήματα «Trackhawk» και «Supercharged» στις δυο μπροστινές πόρτες.

Στον εσωτερικό τομέα, το αυτοκίνητο συνεχίζει να έχει  όλες τις πολυτέλειες ενός συνηθισμένου Grand Cherokee. Yπάρχει μια οθόνη αφής 8.4 ιντσών που περιέχει εφαρμογές Apple CarPlay και Αndroid. Aκόμα, υπάρχει το σύστημα Valet που περιορίζει την ιπποδύναμη, την ροπή και την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Η τιμή του φτάνει τα 80.000 ευρώ και θα φτάσει στην αγορά των ΗΠΑ το τελευταίο τρίμηνο του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center