Σε λίγες μέρες θα έχουμε το ντεμπούτο της ανανεωμένης S-class η οποία θα φέρει την αυτόνομη οδήγηση λίγο πιο κοντά.

Σε λίγες μέρες θα έχουμε το ντεμπούτο της ανανεωμένης S-class η οποία θα φέρει την αυτόνομη οδήγηση λίγο πιο κοντά.

Πλησιάζει η νέα S-class

3.551 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Η Mercedes ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης S-class στην έκθεση της Σαγκάης στις 19 Απριλίου αλλά μέχρι τότε μας τροφοδοτεί συνεχώς με υλικό για να αυξήσει την προσμονή. Εδώ έχουμε ένα βιντεάκι το οποίο μας αποκαλύπτει περισσότερα πράγματα σχετικά με το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Ενώ πολλοί περίμεναν ότι τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης S-class θα γίνονταν στην έκθεση της Νέας Υόρκης, οι Γερμανοί επέλεξαν να εστιάσουν την προσοχή τους στη νέα AMG GLC63, μεταθέτοντας την πρεμιέρα του πολυτελούς σεντάν για την έκθεση της Σαγκάης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι η ναυαρχίδα της εταιρείας έχει αφεθεί εντελώς καθώς η εταιρεία διέρρευσε ένα teaser βίντεο το οποίο μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που οι ίδιο περιγράφουν ως “το σημείο αναφοράς της premium κατηγορίας”.Κάτι που δεν αποκλείεται να ισχύει καθώς η ανανεωμένη S-class δε θα υποστεί ένα απαλό facelift αλλά θα εξοπλιστεί και με αρκετά συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης που κάνουν δυσδιάκριτη τη γραμμή μεταξύ των σύγχρονων αυτοκινήτων και των πλήρως αυτόνομων οχημάτων του μέλλοντος καθώς θα διαθέτει αυτόματο στρίψιμο, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση των σημάτων του δρόμου και πολλά ακόμα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η ανανεωμένη S-class θα εφοδιάζεται με τους συνήθεις εξακύλινδρους βενζίνης και πετρελαίου ενώ προστίθεται ένας νέος V8 με δύο τούρμπο στα μοντέλα AMG καθώς και μία plug-in υβριδική έκδοση.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε μια εβδομάδα καθώς τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου είναι προγραμματισμένα για την έκθεση της Σαγκάης στις 19 Απριλίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto