Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στη νέα μαύρη γρίλια.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρός μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στη νέα μαύρη γρίλια.

Νέο Cascada Supreme

4.050 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Η Opel θέλοντας να κρατήσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο το ανοιχτό της μοντέλο παρουσιάζει μια ειδική έκδοσή του στην οποία έχουν γίνει κάποιες στυλιστικές αλλαγές και εξοπλίζεται με κινητήρες που φτάνουν τους 200 ίππους.

Με το λανσάρισμα του Insignia και την ανακοίνωση για μεγάλο SUV μέχρι το 2020 είχαμε ξεχάσει ότι η Opel διαθέτει και κάμπριο, το Cascada.

Κομμάτι των αλλαγών είναι και οι νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Κομμάτι των αλλαγών είναι και οι νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι Γερμανοί προσπαθούν να κρατήσουν το ανοιχτό τους μοντέλο σε ανταγωνιστικά επίπεδα με την παρουσίαση μιας ειδικής έκδοσης με την ονομασία Cascada Supreme.

Μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές καθώς το Supreme συνοδεύεται από μερικές μικρές αλλαγές στο εξωτερικό όπως η μαύρη γρίλια και οι μαύροι καθρέπτες, οι 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου με διχρωμία, και η επιλογή από τρία χρώματα, Lava Red, Snow White και Onyx Black.Στο εσωτερικό, κάποια υλικά αποκτούν κόκκινες ραφές, η ταπετσαρία είναι δερμάτινη, υπάρχουν κάποια γυαλιστερά διακοσμητικά στοιχεία και το τριάκτινο τιμόνι είναι θερμαινόμενο.

Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινάνε από 26.900 ευρώ αλλά μπορούν να ανέβουν με την προσθήκη προαιρετικών στοιχείων εξοπλισμού όπως κάποια συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, το Opel OnStar, κ.α.

Οι επιλογές στους κινητήρες είναι 1.4 λτ. και 1.6 λτ. με απόδοση 120 ίππους και 200 ίππους αντίστοιχα καθώς και ο 2.0 λτ. πετρελαίου που αποδίδει 170 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL