Με το νέο αυτό βίντεο παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Golf R Performance.

Με το νέο αυτό βίντεο παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Golf R Performance.

Έκδοση Performance για το Golf R

3.242 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Ένα νέο, άκρως εντυπωσιακό βίντεο έβγαλε στη δημοσιότητα η Volkswagen θέλοντας να μας δείξει τα χαρακτηριστικά της έκδοσης Performance του Golf R.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο VW Arona R Performance είναι μια ταχύτερη και πιο ευέλικτη εκδοχή της ναυαρχίδας Golf. Το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στη Γενεύη φορούσε ένα σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο της Akrapovic, πίσω προφυλακτήρα αποκλειστικής σχεδίασης, και ελαστικά της Pirelli Trofeo R, ακριβώς όπως αυτά που προσφέρονται σαν επιλογή στην Lamborghini Ηuracan Performante ενώ και τα φωτιστικά σώματα είναι πολύ πιο σκούρα κάτι που κάνει το hot hatch της Volkswagen να δείχνει πολύ πιο αγριεμένο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Το πακέτο Performance για το Golf R απενεργοποιεί τον περιοριστή ταχύτητας του Golf R. Σε συνδυασμό με την ιπποδύναμή του που φτάνει τους 306 ίππους για την Ευρωπαϊκή εκδοχή (η Αμερικάνικη είναι στους 292 ίππους) η μέγιστη ταχύτητα πλέον φτάνει τα 267 χλμ/ώρα από τα 250 που ήταν πριν. Ο κινητήρας TSI 2.0-λίτρων συνεχίζει πάντως να παράγει 306 ίππους, ενώ και ο χρόνος για να διανύσει τα 0-100 παραμένει αμετάβλητος στα 4,2 δευτερόλεπτα.

Επίσης, το πακέτο Performance περιλαμβάνει διάτρητους δίσκους φρένων και επιπλέον αεροδυναμικά στοιχεία Aero στο μπροστινό προφυλακτήρα και την πίσω αεροτομή, η οποία προσθέτει μέχρι και 20 κιλά κάθετης δύναμης. Το πακέτο θα είναι στην αρχή διαθέσιμο για τα μοντέλα Euro-spec και σίγουρα με τις αναβαθμίσεις που φέρνει πληροφορίες λένε, ότι θα κάνει το πασίγνωστο μοντέλο ακόμα πιο απολαυστικό στην οδήγηση.

Πώς σας φαίνεται η έκδοση αυτή του Golf; 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto