Ο μάγος των ψηφιακών X-Tomi, παίρνει ως βάση το Vision E και οραματίζεται την έκδοση παραγωγής του Kodiaq Coupe.

Ο μάγος των ψηφιακών X-Tomi, παίρνει ως βάση το Vision E και οραματίζεται την έκδοση παραγωγής του Kodiaq Coupe.

Scoop: Skoda Kodiaq Coupe

11.894 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2017)

Πώς θα είναι η έκδοση παραγωγής του Kodiaq Coupe, με βάση το πρωτότυπο Skoda Vision E. Θα καταφέρει το X6 της Skoda να κυριαρχήσει στην κατηγορία; Εσείς τι λέτε, σας αρέσει;

Πριν λίγες εβδομάδες η Skoda παρουσίασε το πρωτότυπο Vision E, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τον προπομπό του Kodiaq Coupe, της 4θυρης δηλαδή έκδοσης του μεγάλου SUV των Τσέχων, η οποία θα διαθέτει coupe αισθητική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φυσικά η Skoda δεν ανακάλυψε την πυρίτιδα, αλλά και πάλι εντυπωσιάζει το γεγονός πως η άλλοτε συντηρητική φίρμα ακολουθεί τέτοια μονοπάτια. Τι να κάνει, θα πείτε και θα έχετε δίκιο, καθώς οι καιροί αυτά θέλουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσαρμόζονται.
 
 
Στο σημείο αυτό μπαίνει στην ιστορία ο μάγος των ψηφιακών X-Tomi, ο οποίος παίρνει ως βάση το Vision E και οραματίζεται την έκδοση παραγωγής του Kodiaq Coupe, ένα μοντέλο που ξέρουμε στα σίγουρα πως θα κάνει καριέρα στην Κίνα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να το δούμε και στις αγορές της Ευρώπης.

Το πρωτότυπο βασίζεται πάνω στη νέα MEB πλατφόρμα του Volkswagen Group και το μοντέλο παραγωγής του, που φημολογείται ότι θα έχει την ονομασία «Aratan» αναμένεται να αποτελέσει τον πιο προσιτό, για το καταναλωτικό κοινό, ανταγωνιστή του Tesla Model X.
 

Όσον αφορά τις διαστάσεις του πρωτότυπου μοντέλου, είναι λίγο μικρότερο, αλλά συνάμα πιο πλατύ από το Skoda Kodiaq. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος του είναι 4.640 χλστ. και το πλάτος του 1.920 χλστ., ενώ η καμπίνα του μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα. Η εταιρεία υπόσχεται τέλος, 7% μεγαλύτερους χώρους για τα γόνατα των επιβατών στο πρωτότυπο, σε σχέση με το νέο Octavia, ενώ θεωρείται πιο πιθανό το μοντέλο παραγωγής να είναι πενταθέσιο.

Θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο μοντέλο να κυκλοφορεί από την Skoda και αν τελικά παρουσιαστεί θα το συγκρίνατε στο μυαλό σας με μοντέλα όπως η BMW X6 και η Mercedes GLE Coupe; Τι λέτε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw