Η Mercedes ετοίμασε δύο ακόμα σπέσιαλ εκδόσεις της αειθαλούς G-Class, τις designo manufaktur Edition και Exclusive Edition, με την τελευταία να είναι και η πιο ακριβή καθώς στηρίζεται στις G 63 και G
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mercedes ετοίμασε δύο ακόμα σπέσιαλ εκδόσεις της αειθαλούς G-Class, τις designo manufaktur Edition και Exclusive Edition, με την τελευταία να είναι και η πιο ακριβή καθώς στηρίζεται στις G 63 και G 65.

Δύο νέες σπέσιαλ G-Class

5.741 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2017)

Μπορεί η νέα G-Class να ετοιμάζεται πυρετωδώς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της Mercedes να παρουσιάσουν δύο σπέσιαλ εκδόσεις του εμβληματικού off-road μοντέλου τους. Δείτε την «απλή» εκδοχή, αλλά και αυτή που αποτελεί τη 2η πιο ακριβή Mercedes σήμερα…

Η Mercedes μετά την G 650 Landaulet, ετοίμασε δύο ακόμα σπέσιαλ εκδόσεις της αειθαλούς G-Class, τις designo manufaktur Edition και Exclusive Edition, με την τελευταία να είναι και η πιο ακριβή καθώς στηρίζεται στις G 63 και G 65. Στη Γερμανία κοστίζει αντίστοιχα 163.125 και 287.658 ευρώ.

Η Exclusive Edition είναι στην ουσία η δεύτερη ακριβότερη Mercedes που μπορείς να αγοράσεις σήμερα, ακριβώς μετά την G 650 Landaulet που πιστεύεται πως κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ.

Η Exclusive Edition είναι στην ουσία η δεύτερη ακριβότερη Mercedes που μπορείς να αγοράσεις σήμερα, ακριβώς μετά την G 650 Landaulet που πιστεύεται πως κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ενδιαφέρον έχει πως το μοντέλο με τον V12 κινητήρα, είναι στην ουσία η δεύτερη ακριβότερη Mercedes που μπορείς να αγοράσεις σήμερα, ακριβώς μετά την προαναφερθείσα G 650 Landaulet που πιστεύεται πως κοστίζει περίπου 500.000 ευρώ. Η νέα Exclusive Edition είναι σχεδόν 12.000 ευρώ ακριβότερη από την κανονική G 65 (275.723 ευρώ στη Γερμανία).
 
Εξωτερικά, το εμβληματικό off road διαθέτει ποδιά από ανοξείδωτο ατσάλι και πλευρικές ρίγες της AMG. Το κάλυμμα της ρεζέρβας είναι στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά όλα τα λεφτά είναι οι πεντάκτινοι τροχοί των 21 ιντσών, οι οποίοι έχουν κεραμική επίστρωση. Η παλέτα των χρωμάτων εμπλουτίζεται με την αποκλειστική ματ απόχρωση AMG Monza Grey Magno.
 
Στο εσωτερικό συναντάμε δίχρωμο ταμπλό επενδυμένο με δέρμα. Τα Νappa καλύμματα των καθισμάτων είναι επίσης δίχρωμα και μπορούν να επιλεγούν σε ό,τι απόχρωση επιθυμεί ο πελάτης. Το τιμόνι είναι AMG Performance, ενώ ακόμα και οι χειρολαβές είναι δερμάτινες. Κατά τα γνωστά, η G 65 διαθέτει τον 6λιτρο biturbo V12 κινητήρα των 630 ίππων και των 1.000 Nm ροπής, που επιτρέπει στο θηρίο να κάνει το 0-100 σε 5,3 δλ., αλλά και να έχει τελική ταχύτητα της τάξης των 230 χλμ./ώρα.
  
Σε ό,τι αφορά στην άλλη έκδοση, την designo manufaktur Edition, αυτή είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις G 350 d (109.878 ευρώ) και G 500 (121.683 ευρώ). Μπορεί τα λεφτά αυτά να ακούγονται (και να είναι) πολλά, αλλά η Mercedes ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο είναι πιο οικονομικό κατά 24% σε σχέση με την κανονική έκδοση με αντίστοιχο εξοπλισμό.
 
Ξεχωρίζει από τις αποχρώσεις Designo Magma Red, Designo Mystic White και Obsidian Black, αλλά και από τους τροχούς της AMG των 19 ιντσών, οι οποίοι φοράνε ελαστικά 275/55. Οι μαύρες (Obsidian Black) λεπτομέρειες απαντώνται στη γρίλια, στους καθρέπτες και στη ρεζέρβα. Στο εσωτερικό, η designo manufaktur Edition διαθέτει μαύρο δέρμα Nappa με κόκκινες ραφές και ασορτί τιμόνι AMG Performance. Το παρόν δίνουν οι μαύρες γυαλιστερές πινελιές, οι κόκκινες ζώνες, οι μαύρες δερμάτινες χειρολαβές, αλλά και τα σχετικό σηματάκι στην κεντρική κονσόλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center