Η νέα γενιά της GLE βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη νέα γενιά της E-Class, την MHA.

Η νέα γενιά της GLE βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τη νέα γενιά της E-Class, την MHA.

Το 2018 η νέα Mercedes GLE

4.199 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Η Mercedes-Benz ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της νέας γενιάς της GLE και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί δοκιμές στο δρόμο. Δείτε το βίντεο με τη νέα γενιά του SUV των Γερμανών.

Η Mercedes-Benz συνεχίζει τις δοκιμές της νέας γενιάς GLE, λίγο πριν το λανσάρισμά της  το 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το τελευταίο πρωτότυπο του οποίου υπάρχουν φωτογραφίες από δοκιμές στο δρόμο, αποκαλύπτει μερικώς μια επανασχεδιασμένη μάσκα με δύο οριζόντιες ράβδους που μοιάζει με το σχήμα εκείνων που χρησιμοποιούνται στα υπόλοιπα νέα μέλη της γκάμας της μάρκας και έχει ένα ελαφρώς πιο τετραγωνισμένο πίσω παράθυρο για μια πιο σπορ εμφάνιση.
 
Η διάδοχος της σημερινής GLE (η οποία είναι βασικά μια αναθεωρημένη παραλλαγή της ML) βασίζεται στην πλατφόρμα MHA που προέρχεται κατευθείαν από τη νέα E-Class, διασφαλίζοντας έτσι μειωμένο βάρος, βελτιωμένο χειρισμό και την υιοθέτηση τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης.
Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να περιλαμβάνει μια ευρεία μονάδες βενζίνης και πετρελαίου, με τέσσερις και έξι κυλίνδρους, καθώς και ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης το οποίο, όμως, θα γίνει διαθέσιμο μετά την έναρξη των πωλήσεων του SUV. Το κορυφαίο μοντέλο AMG διαθέτει έναν κινητήρα V8 με δύο τούρμπο και χωρητικότητα 4.0 λτ., που αποδίδει μέχρι και 603 ίππους στην έκδοση S, όπως και το πιο ισχυρό μέλος της οικογένειας E-Class.
 
Η Mercedes-Benz αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις της πλήρως ανανεωμένης GLE το επόμενο έτος και αναμένεται να βρει απέναντί της την BMW X6.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center