Η εικόνα φέρεται να δείχνει να το ανανεωμένο 308 GTI, όμως μόνο οι πιο μεγάλοι φίλοι της μάρκας θα μπορέσουν να διακρίνουν τις διαφορές.

Η εικόνα φέρεται να δείχνει να το ανανεωμένο 308 GTI, όμως μόνο οι πιο μεγάλοι φίλοι της μάρκας θα μπορέσουν να διακρίνουν τις διαφορές.

Το ανανεωμένο 308 GTI;

4.757 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2017)

Μια φωτογραφία διέρρευσε από το Twitter της Peugeot με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για το ανανεωμένο 308 GTI. Γιατί όμως λίγο αργότερα την κατέβασαν; Δείτε περισσότερα.

H Peugeot αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες για το ανανεωμένο 308 στις αρχές αυτού του μήνα, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάτι για το 308 GTI. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα, το ισπανικό τμήμα της εταιρείας ανέβασε στο Twitter μια εικόνα και λίγο αργότερα την κατέβασε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εικόνα φέρεται να δείχνει το ανανεωμένο 308 GTI, όμως μόνο οι πιο μεγάλοι φίλοι της μάρκας θα μπορέσουν να διακρίνουν τις διαφορές με την απλή έκδοση. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν την πάνω και κάτω γρίλιες ενώ και οι εισαγωγείς αέρα έχουν, όπως φαίνεται, περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο στο πάνω μέρος. Ο συνδυασμός μαύρου και μπλε χρώματος κάνει ντεμπούτο για πρώτη φορά ενώ παράλληλα αναμένονται αλλαγές στα πίσω φώτα LED και κάποιες διαφοροποιήσεις στον προφυλακτήρα.
 
Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο μοντέλο 308 θα διατίθεται με έναν ολοκαίνουριο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα BlueHDI 130 S&S χωρητικότητας 1.5 λτ, άρα ίσως η εταιρεία προχωρήσει σε αλλαγές και στα μηχανικά σύνολα του GTI. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο 1.600άρης turbo απόδοσης 274 PS και 330 Νm ροπής θα αναβαθμιστεί από τους μηχανικούς της Peugeot για να φτάσει η απόδοση του μέχρι και τους 294 ίππους.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε στο ανανεωμένο 308 GTI;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto