Φήμες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο εκτός από ανανεωμένη εμφάνιση, ίσως έχει αλλαγές και στην παλέτα των μηχανικών συνόλων.

Φήμες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο εκτός από ανανεωμένη εμφάνιση, ίσως έχει αλλαγές και στην παλέτα των μηχανικών συνόλων.

Η νέα 718 Cayman GT4

3.472 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Laurent Schmidt έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο του για το πως θα μπορούσε να είναι το νέο μοντέλο 718 Cayman GT4 της Porsche.

H Porsche, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης της νέας GT4 που πρόκειται να είναι βασισμένη πάνω στην 718 Cayman. Mπορεί να μην έχει γίνει γνωστό, αν το μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί σαν αντικαταστάτης του προηγούμενης γενιάς GT4 ή θα ανεβάσει το πήχη και θα υιοθετήσει την ονομασία GT4 RS, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τις επιδόσεις του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό το σχέδιο του Laurent Schmidt δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η 718 Cayman GT4 όταν βρεθεί στη γραμμή παραγωγής. Η σχεδίαση του ανεξάρτητου σχεδιαστή χαρακτηρίζεται σπορτίφ και μυώδης με ελκυστικά φωτιστικά σώματα LED εμπρός, γρίλια χωρισμένη σε τρία μέρη, μεγάλους εισαγωγείς αέρα δίπλα από τις πόρτες και αεροδυναμική αεροτομή.
 
Φήμες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο εκτός από ανανεωμένη εμφάνιση, ίσως έχει αλλαγές και στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι το νέο μοντέλο ίσως πάρει δάνειο τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 4.0 λίτρων του 991GT3.

Οι διαρροές αναφέρουν ότι η νέα Porsche 718 Cayman GT4 θα κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center