Αυτό είναι το C3 Aircross.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το C3 Aircross.

Αυτό είναι το C3 Aircross

6.857 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθαν εικόνες από το Citroen C3 Aircross, το οποίο συνελήφθη χωρίς καμουφλάζ στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης.

Οι εικόνες όπως είναι λογικό δεν είναι καλά τραβηγμένες, ωστόσο μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το γαλλικό μοντέλο.

Διαφορετικό σχεδιασμό έχει ο πίσω προφυλακτήρας.

Διαφορετικό σχεδιασμό έχει ο πίσω προφυλακτήρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως το Aircross έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με το τελευταίο C3 , ωστόσο το μοντέλο μας παίρνει ένα σύνολο από ράγες οροφής, το οποίο μαζί με το αυξημένο ύψος οδήγησης, προσδίδει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός crossover.

Επιπλέον δεν βρίσκουμε τα air-bumps που υπάρχουν στο C3, τα οποία ωστόσο δεν αποκλείεται να προσφερθούν, όταν το αυτοκίνητο βγει στην αγορά, ενώ διαφορετικό σχεδιασμό έχει και ο πίσω προφυλακτήρας.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν υπάρχουν διαθέσιμες εικόνες, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι φήμες θα έχει και αυτό μεγάλη ομοιότητα με του C3.

Στα μηχανικά σύνολα τώρα, το Aircross λέγεται πως θα υιοθετήσει τους βενζινοκινητήρες PureTech, από το C3, με 68, 82 και 110 άλογα, μαζί με ένα ζευγάρι πετρελαιοκινητήρων BlueHDi, οι οποίοι θα αποδίδουν 75 και 100 ίππους αντίστοιχα. Ανάλογα με την επιλογή, η Citroen θα συνδυάζει το νέο crossover με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η παλέτα των χρωμάτων θα έχει ευρεία γκάμα, τόσο για το αυτοκίνητο, όσο και για την οροφή ξεχωριστά, εκτός βέβαια από το σημείο που βρίσκεται η πανοραμική ηλιοροφή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center