Το Nissan X-Trail δέχεται μια σειρά αναβαθμίσεων, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό σε μια δύσκολη κατηγορία. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα διατίθεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Nissan X-Trail δέχεται μια σειρά αναβαθμίσεων, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό σε μια δύσκολη κατηγορία. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα διατίθεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot.

Ανανεωμένο Nissan Χ-Trail

9.123 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2017)

Ραφινάροντας τη μορφή του μέσα – έξω, αλλά κυρίως ενισχύοντας το τεχνολογικό του προφίλ, συνεχίζει την εμπορική του καριέρα το Nissan Χ-Trail, ενώ από του χρόνου θα διατίθεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του «αδελφού» του από τη Β. Αμερική, του Rogue, το «δικό» μας Nissan X-Trail δέχεται μια σειρά αναβαθμίσεων, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό σε μια δύσκολη κατηγορία.

Βλέπουμε μια πιο φαρδιά γρίλια «V-Motion» στη μάσκα, αλλά και νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, όπως και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας σχήματος μπούμερανγκ.

Βλέπουμε μια πιο φαρδιά γρίλια «V-Motion» στη μάσκα, αλλά και νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, όπως και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας σχήματος μπούμερανγκ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ξεκινώντας από την εμφάνιση, βλέπουμε μια πιο φαρδιά γρίλια «V-Motion» στη μάσκα, αλλά και νέας σχεδίασης προφυλακτήρα, όπως και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν τα φώτα ημέρας σχήματος μπούμερανγκ.
 
Νέα σχεδίαση έχει και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ αποκτά και λεπτομέρειες χρωμίου. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι full-LED. Νέα σχέδια συναντάμε και στους τροχούς των 17 και 18 ιντσών, ενώ η παλέτα των χρωμάτων αποκτά 4 νέες αποχρώσεις.
  
Περνώντας στο εσωτερικό παρατηρείς ένα νέο περισσότερο σπορ τιμόνι, που μοιάζει με αυτό του νέου Micra. Οι αεραγωγοί απέκτησαν μαύρο γυαλιστερό περίβλημα, ενώ στον εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα για θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα. Νέες επιλογές σε δέρματα υπάρχουν για την έκδοση Techna. Τέλος, ο χώρος αποσκευών στην 5θέσια διαμόρφωση μεγάλωσε από τα 550 στα 565 λίτρα.
 
Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, το νέο Nissan X-Trail θα διατίθεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot, το οποίο θα μπορεί να ελέγχει το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο στους αυτοκινητόδρομους ή κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος.
 
Επιπλέον επικουρικά συστήματα είναι τα Intelligent Emergency Braking με αναγνώριση πεζού (Pedestrian Recognition), αλλά και το Rear Cross Traffic Alert. Τέλος, η γκάμα των τριών κινητήρων παρέμεινε ως είχε, ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές ούτε στο σύστημα μετάδοσης της κίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda