H εταιρεία αποφάσισε να βγάλει στην παραγωγή την Vantage AMR.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H εταιρεία αποφάσισε να βγάλει στην παραγωγή την Vantage AMR.

Στην παραγωγή η Vantage AMR

3.475 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2017)

Το όνομα Vantage είναι συνώνυμο της πιο ακραίας απόδοσης των Aston Martin, από τη δεκαετία του 1950, για αυτό το λόγο η εταιρεία αποφάσισε να βγάλει στην παραγωγή την Vantage AMR, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μερικούς τυχερούς να την αποκτήσουν.

Η AMR η οποία έχει εμπνευστεί από τη συμμετοχή της Aston Martin στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA, έχει δύο ξεχωριστά επίπεδα. Τα μοντέλα περιορισμένης έκδοσης, όπως η νέα Vantage AMR και τα μοντέλα AMR Pro, τα οποία δημιουργούνται από την Aston Martin Advanced Operations.

Σύμφωνα με την εταιρεία μόλις 300 μονάδες της Vantage AMR θα βγουν στην παραγωγή.

Σύμφωνα με την εταιρεία μόλις 300 μονάδες της Vantage AMR θα βγουν στην παραγωγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με την εταιρεία μόλις 300 μονάδες της Vantage AMR θα βγουν στην παραγωγή. Οι 100 θα έχουν τον V 12 κινητήρα που αποδίδει 565 ίππους, ενώ οι υπόλοιπες 200 θα διατίθενται με τον V8 κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 430 άλογα. Οι δύο κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με αυτόματα σειριακά κιβώτια με χειριστήρια στο τιμόνι  ή με χειροκίνητα κιβώτια 6 και 7 ταχυτήτων στις V8 και V12 Vantage AMR αντιστοίχως.

Αναφορικά με τη γκάμα των χρωμάτων η Vantage AMR διατίθεται σε τέσσερις εντυπωσιακούς εξωτερικούς συνδυασμούς, ενώ υπάρχει και η έκδοση «Halo Pack», η οποία είναι εμπνευσμένη από τη #95 Vantage GTE, η οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα αντοχής για το 2016.
Κάθε χρωματισμός συνδυάζεται με διαφορετικό εσωτερικό, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δέρμα Alcantara. Από και πέρα ελαφριά καθίσματα από ίνες άνθρακα προσφέρονται ως μέρος των εξτρά επιλογών, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, νέα ελαφριά μπροστινή μάσκα, καπάκια εξωτερικών καθρεφτών και χειρολαβές των θυρών, κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Επιπλέον θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και τρεις διαφορετικές εκδοχές φινιρίσματος των ζαντών, τόσο για αυτές των 5 ακτίνων που βρίσκουμε στη V8 Vantage AMR, όσο και για αυτές των 10 ακτίνων της V12 Vantage AMR.

Για αυτούς που θα επιθυμήσουν να προσθέσουν το κάτι παραπάνω, υπάρχει το πακέτο AMR Aero Kit, το οποίο παράγεται σε συνεργασία με την Aston Martin Racing και προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική, έχοντας μπροστινό διαχύτη, πίσω σποιλερ και ελαφριές ζάντες αλουμινίου, τις οποίες φοράει  και η Vantage AMR Pro Concept. Τέλος όποιος θέλει να κάνει ακόμα πιο ελαφριά τη Vantage, μπορεί να το πετύχει με τη εξάτμιση AMR τιτανίου, η οποία εξοικονομεί 14 κιλά σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο.

Τέλος να αναφέρουμε πως τα μοντέλα V8 και V12 Vantage AMR είναι διαθέσιμα σε στυλ αμαξώματος Coupe και Roadster σε επιλεγμένες αγορές, με τιμές λιανικής να ξεκινούν 126.995 ευρώ.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green