Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Porsche 911 GT2 RS.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες της νέας Porsche 911 GT2 RS.

Επίσημες εικόνες της Porsche 911 GT2 RS

3.003 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2017)

Την διαρροή των πρώτων εικόνων της νέας Porsche 911 GT2 RS είχαμε, λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο της στο φεστιβάλ του Goodwood.

Οι εικόνες αυτές μας προσφέρουν μια πρώτη λεπτομερή ματιά στο νέο μοντέλο, το οποίο είχε κάνει μια πρώτη εμφάνιση μέσω του παιχνιδιού Forza Motorsport 7 και φαίνεται να είναι διαφορετικό  από οποιαδήποτε άλλη έκδοση της 911.

Το μοντέλο φαίνεται να είναι διαφορετικό  από οποιαδήποτε άλλη έκδοση της 911.

Το μοντέλο φαίνεται να είναι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη έκδοση της 911.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εικόνα της GT2 RS είναι αρκετά εντυπωσιακή κυρίως χάρη στους μεγάλους αεραγωγούς που βρίσκουμε στο μπροστινό μέρος, ενώ οι μαύρες γραμμές που ξεκινούν από το καπό και φτάνουν μέχρι και το πίσω μέρος της οροφής αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της εικόνα.
Όπως το εξωτερικό έτσι και το εσωτερικό είναι ξεχωριστό. Οι εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας το δείχνουν ντυμένο με κόκκινο και μαύρο δέρμα αλκαντάρα, ενώ πίσω από τα καθίσματα, στα προσκέφαλα των οποίων φιγουράρει η διαδρομή της πίστας Weissach, έχει πάρει θέση ένα roll-cage βαμμένο σε μαύρο χρώμα.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η μάρκα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις επιδόσεις του εξακύλινδρου κινητήρα 3,8 λίτρων, ωστόσο οι αναφορές που γίνονται, υποδεικνύουν ότι θα αποδίδει 700 ίππους, κάτι που θα τις επιτρέπει να κάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 341 χλμ./ώρα.       

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda