Οι δοκιμές των 150 E-Pace, διεξήχθησαν σε τέσσερις ηπείρους.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι δοκιμές των 150 E-Pace, διεξήχθησαν σε τέσσερις ηπείρους.

Ο «στίβος μάχης» της Jaguar E-Pace (+video)

3.857 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα για το επίσημο λανσάρισμα και την αγωνία του κοινού να μεγαλώνει, η Jaguar θεώρησε σωστό να δώσει στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο και νέες εικόνες, από τις δοκιμές που έκανε στο επερχόμενο SUV της, την E-Pace.

Όπως εξηγεί το βίντεο οι δοκιμές των 150 E-Pace, διεξήχθησαν σε τέσσερις ηπείρους, με διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες. Περισσότεροι από 500 μηχανικοί εργάστηκαν στο πρόγραμμα αυτό και αξιολόγησαν το νέο μοντέλο στους τομείς της αξιοπιστίας, της ακεραιότητας και της ανθεκτικότητας.

Επιπλέον η Jaguar δηλώνει ότι έχει επίσης επεξεργαστεί προσεκτικά το χειρισμό της νέας E-Pace.

Επιπλέον η Jaguar δηλώνει ότι έχει επίσης επεξεργαστεί προσεκτικά το χειρισμό της νέας E-Pace.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον η Jaguar δηλώνει ότι έχει επίσης επεξεργαστεί προσεκτικά το χειρισμό της νέας E-Pace για να διασφαλίσει ότι είναι ένα «δυναμικό και διασκεδαστικό SUV απόδοσης» που θα απολαύσουν οι οδηγοί, με τους περισσότερους από 400 γύρους στη πίστα του Nürburgring, να έχουν αναπτύξει μία πραγματική Jaguar, όπως ανέφερε ο επικεφαλής μηχανικός του μοντέλου Graham Wilkins

«Μήνες έντονων δοκιμών σε δρόμους και διαδρομές σε όλο τον κόσμο, έχουν παραδώσει ένα συμπαγές SUV απόδοσης που έχει το DNA της Jaguar», ήταν τα λόγια του Wilkins.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί, πως η μάρκα αποκάλυψε, ότι μια από τις πολλές δοκιμασίες που πέρασε η E-Pace ήταν να οδηγηθεί το αυτοκίνητο σε μια δεξαμενή με μισό μέτρο νερό βάθος, να διακοπεί η λειτουργία του κινητήρα, να ανοίξουν όλες τις πόρτες και να το αφήσουν για μια ώρα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά το πέρας των 60 λεπτών επέστρεψαν και το αυτοκίνητο έπρεπε να πάρει μπροστά και να βγει έξω από την δεξαμενή, χωρίς πρόβλημα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το επίσημο ντεμπούτο της νέας Jaguar E-Pace θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Δείτε το βίντεο 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center