Oι τιμές του διαμορφώνονται στα 19.895 και 22.440 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης και την υβριδική έκδοση αντίστοιχα.

Oι τιμές του διαμορφώνονται στα 19.895 και 22.440 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης και την υβριδική έκδοση αντίστοιχα.

Kιτρινόμαυρη έκδοση για Υaris

7.047 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2017)

H Toyota φέρνει μια νέα έκδοση για το δημοφιλές Υaris με το όνομα Yellow Bi-Tone Edition. Δείτε τι περιλαμβάνει.

H Toyota προσέθεσε μια Yellow Bi-Tone Edition έκδοση για το νέο Υaris στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το αμάξωμα του Υaris είναι πλέον σε δύο χρώματα, κίτρινο και μαύρο. Όπως αναφέρει η εταιρεία το μοντέλο παίρνει αυτόν το Yellow Burst χρώμα για πρώτη φορά ενώ η οροφή, οι μπροστινοί πυλώνες, κάποιες λεπτομέρειες στο πλαϊνό μέρος και η γρίλια του είναι σε μαύρο χρώμα όπως και οι 16 ιντσών ρόδες του.
 
Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο εσωτερικός διάκοσμος στην έκδοση αυτή με κίτρινες λεπτομέρειες γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων, τους αεραγωγούς και τα μαύρα πατάκια. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα σε μαύρο-γκρι χρώμα. Πάντως, η Τοyota δεν έχει αποκαλύψει σε φωτογραφία ακόμα το εσωτερικό για να σας πούμε περισσότερες πληροφορίες.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει ακόμα φωτιστικά σώματα DRL και LED, σύστημα infotainment Touch2 με DAB ράδιο, cruise control κ.α

Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, διατίθενται δύο επιλογές: τον ατμοσφαιρικό 1.500άρη βενζινοκινητήρα ιπποδύναμης 112 αλόγων και 138 Νm ροπής και σε υβριδική έκδοση. Στην Ελλάδα οι εκδόσεις Βi-Tone προσφέρονται σε τιμές 16.910 με το παραπάνω μοτέρ βενζίνης και 19.360 ευρώ ως υβριδικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda