Όσον αφορά τον εσωτερικό του διάκοσμο, φαίνεται πως θα λάβει αναβαθμισμένη καμπίνα με διπλές οθόνες υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών.

Όσον αφορά τον εσωτερικό του διάκοσμο, φαίνεται πως θα λάβει αναβαθμισμένη καμπίνα με διπλές οθόνες υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών.

To εσωτερικό της νέας S-Class cabrio (+vid)

5.859 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2017)

Κατάσκοποι έπιασαν επ αυτοφώρω την ανανεωμένη S-Class cabrio. Δείτε τι έχει γίνει γνωστό έως τώρα. Τι μπορείτε να διακρίνετε περαιτέρω;

Mετά το ντεμπούτο της νέας Mercedes S-Class σεντάν την περασμένη άνοιξη, οι coupe και convertible εκδοχές του μοντέλου είναι έτοιμες να ακολουθήσουν με τις δικές τους ανανεώσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά τον εσωτερικό του διάκοσμο, φαίνεται πως θα λάβει αναβαθμισμένη καμπίνα με διπλές οθόνες υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών που λειτουργούν ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και προβάλλουν τις λεπτομέρειες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, φινιρίσματα από ξύλο και δέρμα και κουμπιά αφής Touch Control λειτουργούν, όπως οι οθόνες των smartphones.

Και η S-Class cabrio και η Coupe θα επωφεληθούν από τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης όπως και στο sedan και θα είναι εξοπλισμένες με μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως το σύστημα Active Emergency Stop Assist που σταματά μόνο του το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει, με τα συστήματα Active Steering και Distance Assist, ενώ το Active Lane Change Assist ενεργοποιείται πλέον με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
Οι επιλογές σε κινητήρες θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες με 6, 8 ή 12 κυλίνδρους, όπως και στην S-Class σεντάν. Ο 3λιτρος biturbo V6 αποδίδει 362 ίππους, ενώ ο 4λιτρος biturbo V8 βγάζει 469 ίππους και 700 Nm ροπής. Η S 63 διαθέτει τον ίδιο κινητήρα, αλλά στη περίπτωσή της αποδίδει 612 άλογα και 900 Nm ροπής, ενώ η 4κίνητη αποκτά το νέο 9άρι αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift MCT. Η S 65 συνεχίζει με τον 6λιτρο V12 των 630 ίππων και των 1.000 Nm ροπής. Τέλος, οι εκδόσεις πετρελαίου εξοπλίζονται με τον 3λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα, που στην S 350 d αποδίδει 286 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ στην S 400 d βγάζει 340 ίππους και 700 Nm.

Οι Coupe και Cabrio εκδόσεις αναμένονται αυτό το φθινόπωρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center