Το σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή

Το σχέδιο του ανεξάρτητου σχεδιαστή

Θα κατασκευαστεί έκδοση AMG της Χ-Class;

3.554 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2017)

Μετά την επίσημη παρουσίαση της Χ-Class του πρώτου pick-up από τη Mercedes, επανήλθαν και πάλι στο προσκήνιο οι συζητήσεις για το αν θα υπάρξει έκδοση AMG.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design προχώρησαν στην δημιουργία της δικής τους ψηφιακής πρότασης, η οποία και ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Έντονο παρασκήνιο έχει δημιουργηθεί όσον αφορά την «καυτή» εκδοχή του Pick-Up της premium μάρκας καθώς οι απόψεις από επίσημα στόματα της γερμανικής φίρμας αλλάζουν από καιρό σε καιρό. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει πριν από περίπου έξι μήνες ο Tobias Moers, προϊστάμενος του τμήματος AMG, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην παραγωγή ένα τέτοιο μοντέλο, ενώ  το ίδιο σημείωσε και ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans. Πιο εναλλακτικός, ήταν ο επικεφαλής του Ομίλου Daimler AG, δρ Dieter Zetsche, ο οποίος είχε τονίσει «Ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε πως θα ανταποκριθούν οι αγορές και ποια θα είναι η υποδοχή του κοινού στο νέο μας όχημα».

Αισθητικά, όπως μπορούμε να δούμε, το μοντέλο που απεικονίζεται φέρει ανασχεδιασμένο μπροστά προφυλακτήρα, με μεγαλύτερο αεραγωγό, πλαϊνά σπόιλερ-αναβατήρες και ανασχεδιασμένες χρωμιωμένες μαύρες ζάντες.
 
Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει προς την κατασκευή ή μη μιας έκδοσης AMG, μπορεί να είναι η απόφαση της Nissan για να κατασκευάσει μια έκδοση Nismo του Navara, στο οποίο έχει βασιστεί η νέα X-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center