H ειδική έκδοση πήρε το όνομά της «Galene» (Γαλήνη), από τη θεά των ήρεμων θαλασσών της ελληνικής μυθολογίας.

H ειδική έκδοση πήρε το όνομά της «Galene» (Γαλήνη), από τη θεά των ήρεμων θαλασσών της ελληνικής μυθολογίας.

Νέα Bentley Continental GT

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2017)

Η Bentley ανακοίνωσε τη νέα Continental GT κάμπριο, της ειδικής έκδοσης Galene, που έχει ως πηγή έμπνευσης τα υπερπολυτελή γιοτ.

To ειδικό τμήμα Mulliner δημιούργησε την απόλυτη έκδοση της Continental GT κάμπριο, σε συνεργασία με την Princess Yachts, μία βρετανική εταιρεία εξειδικευμένη στη σχεδίαση γιοτ. Η έκδοση Galene ξεχωρίζει με τα λαμπερά χρώματά της, Glacier White (λευκό) και Sequin Blue (μπλε), ενώ ταυτόχρονα στο εσωτερικό κυριαρχεί ο αέρας μίας πολυτελούς θαλαμηγού, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο το lifestyle των γιοτ με την απόλαυση ενός κάμπριο αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κινητήρια δύναμη είναι ο αναβαθμισμένος V8 4.0 λίτρων κινητήρας, που με διπλή υπερτροφοδότηση αποδίδει 507 ίππους και 660 Nm ροπής.
 
Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση το βασικό λευκό χρώμα (Glacier White),
συνδυάζεται πολύ αρμονικά με το διακριτικό μπλε (Sequin Blue) που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, μία λεπτομέρεια που υπογραμμίζει την κομψότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Μία σκούρα μπλε οροφή τεσσάρων επενδύσεων διασφαλίζει ανεπηρέαστο το περιβάλλον για τους επιβάτες και οι αστραφτερές Propeller ζάντες 21 ιντσών συμπληρώνουν το στίγμα της συγκεκριμένης έκδοσης.
 
Στο εσωτερικό οι δερμάτινες επενδύσεις Linen και Portland των καθισμάτων διακοσμούνται από τις χειροποίητες ραφές Camel, ενώ τα εσωτερικά πάνελ στις πόρτες είναι στις αποχρώσεις Linen, Portland και Brunel. Ο ίδιος συνδυασμός ντύνει το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τα υποβραχιόνια, ενώ το τιμόνι είναι ντυμένο σε Linen και Brunel δέρμα με ολική ραφή Camel. Το εξωτερικό χρώμα Glacier White βρίσκει απήχηση και στο εσωτερικό, όπως στο ντουλαπάκι, στο ταμπλό αλλά και στο ρολόι, δημιουργώντας μία υπερπολυτελή και φωτεινή ατμόσφαιρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες παγκοσμίως, ενώ η ειδική έκδοση πήρε το όνομά της «Galene» (Γαλήνη), από τη θεά των ήρεμων θαλασσών της ελληνικής μυθολογίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center