To T-Roc σε GTI έκδοση;

To T-Roc σε GTI έκδοση;

To T-Roc σε GTI έκδοση

37.757 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Oι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design δημιούργησαν ψηφιακά το Τ-Roc σε έκδοση GTI. Πώς σας φαίνεται; Δείτε τα σχέδια της VW για το μοντέλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από πηγές κοντά στην Volkswagen και όπως διέδιδαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο γερμανικός κολοσσός αυτοκινήτων έχει κάνει ξεκάθαρο ότι μόνο τα μοντέλα up!, Polo και Golf σε hatchback έκδοση προορίζονται για να λάβουν «περιποίηση» GTI.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Aυτό όμως το γεγονός δεν εμπόδισε τους ανεξάρτητους σχεδιαστές στην X-Tomi Design να δημιουργήσουν σε ψηφιακή μορφή ένα T- Roc GTI, λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του.

Υποθετικά, το πιο μικρό SUV της VW στην GTI έκδοση θα λάμβανε δάνειο τον δίλιτρο turbo κινητήρα του Golf GTI που έχει απόδοση 230 άλογα. Παρά όμως τις λιγοστές πιθανότητες να δούμε ένα T-Roc GTI, η VW φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει την έκδοση R στο ίδιο μοντέλο, εξοπλισμένο με τον 2,0 λτ. μοτέρ απόδοσης 310 ίππων του Golf R.
 
Tον περασμένο Μάιο, ο Herbert Diess, αποκάλυψε ότι ένα Τ-Roc εξοπλισμένο με μεγάλη ιπποδύναμη και σύστημα τετρακίνησης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ενώ ξένα μέσα αποκαλύπτουν ότι ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για την κατασκευή ενός πρωτότυπου μοντέλου.

Το λανσάρισμα του T-Roc αναμένεται τον Νοέμβριο μετά και την επίσημη παρουσίαση του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Α
κόμα και αν τα σχέδια για μια έκδοση R προχωρήσουν περαιτέρω, δεν θα πρέπει να την περιμένουμε νωρίτερα από το 2019.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL