Η Citroen στη Φρανκφούρτη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Citroen στη Φρανκφούρτη

3.282 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2017)

Με τρία νέα μοντέλα και άρωμα από WRC θα κάνει αισθητή την παρουσία της η γαλλική φίρμα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Δείτε πιο αναλυτικά τι θα δούμε από τη Citroen σε λίγες ημέρες.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2017, η Citroen θα παρουσιάσει το μοντέλο που της δίνει το εισητήριο για την κατηγορία των SUV, κάνοντας την Παγκόσμια Πρεμιέρα για το νέο C3 Aircross. Πρόκειται για ένα μικρό SUV νέας γενιάς, με ξεχωριστή προσωπικότητα, που προσφέρει χώρους και μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση της καμπίνας και στην εξυπηρέτηση των επιβατών, παράλληλα με κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας σε όλα τα επίπεδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μαζί του θα κάνουν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο δύο ακόμα νέα μοντέλα, το πρωτότυπο Spacetourer Rip Curl και το E-Mehari «Styled by Courreges». Σημειώνουμε πως το Spacetourer Rip Curl Concept σχεδιάστηκε για να αποτελεί το απόλυτο βαν των κατασκηνωτών και όπως στο C3 Aircross, έτσι και στο πρωτότυπο όχημα θα επιδειχθούν διάφοροι χρωματικοί συνδυασμοί.
 
 
Το Spacetourer Rip Curl Concept θα ταξιδέψει στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο ως τον Ιανουάριο μαζί με την ομάδα της Rip Curl, στα πλαίσια του «Rip Curl Tour by Citroen».
 
Πέραν αυτού, στην έκθεση θα βρεθεί και το πλήρως ηλεκτρικό E-Mehari «Styled by Courreges», ένα μοδάτο ιδιαίτερο αυτοκίνητο για το οποίο σας μιλήσαμε πριν λίγες μέρες αναλυτικά. Τέλος, στη Φρανκφούρτη θα ταξιδέψει φυσικά και το νέο C3, το οποίο θα βρίσκεται πλάι στο C3 WRC.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center