Λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης της Φρανκφούρτης, βλέπουμε για πρώτη φορά τη νέα Aventador S Roadster. Τα πρώτα αντίτυπα θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους τον Φεβρουάριο, με την τιμή να ξεκινάει από τ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης της Φρανκφούρτης, βλέπουμε για πρώτη φορά τη νέα Aventador S Roadster. Τα πρώτα αντίτυπα θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους τον Φεβρουάριο, με την τιμή να ξεκινάει από τα 313.666 ευρώ.

Νέα Aventador S Roadster

3.773 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2017)

H νέα Lamborghini Aventador S Roadster είναι γεγονός και όπως η Coupe εκδοχή επιμένει παραδοσιακά, με ατμοσφαιρικό V12 σύνολο 740 ίππων, η μελωδία του οποίου ηχεί καλύτερα στην ανοικτή καμπίνα…

Aπό τη στιγμή που η Lamborghini παρουσίασε πέρσι την Aventador S Coupe, οι φίλοι της περίμεναν με αγωνία την παρουσίαση της Roadster εκδοχής. Η αναμονή έλαβε τέλος, καθώς λίγο πριν την έναρξη της έκθεσης της Φρανκφούρτης, βλέπουμε για πρώτη φορά τη νέα Aventador S Roadster.

Το βάρος του Roadster είναι 1.625 κιλά, μόλις 50 κιλά πάνω από το Coupe. Η απόδοση του ατμοσφαιρικού V12 των 6,5 λίτρων είναι στους 740 ίππους και στα 690 Nm ροπής. Το 0-100 γίνεται σε 3,0 δλ., ενώ η τελική είναι στα 350 κιλά.

Το βάρος του Roadster είναι 1.625 κιλά, μόλις 50 κιλά πάνω από το Coupe. Η απόδοση του ατμοσφαιρικού V12 των 6,5 λίτρων είναι στους 740 ίππους και στα 690 Nm ροπής. Το 0-100 γίνεται σε 3,0 δλ., ενώ η τελική είναι στα 350 κιλά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φυσικά όλη η ιστορία είναι τα αφαιρούμενα πάνελ της οροφής, που ζυγίζουν λιγότερο από 6 κιλά και τα οποία τοποθετούνται κάτω από το εμπρός καπό. Μπορούν να παραγγελθούν είτε σε μαύρο ματ carbon χωρίς επιπλέον χρέωση, αλλά μπορούν να γίνουν και γυαλιστερά μαύρα ή να αφήνουν το ανθρακόνημα να φανεί.
 
Όσοι θέλουν να ακούν τη μελωδία του V12, μπορούν με ένα κουμπί να ανοίξουν το πίσω παράθυρο. Το συνολικό βάρος του Roadster είναι στα 1.625 κιλά, μόλις 50 κιλά παραπάνω από την Coupe έκδοση. Η απόδοση του ατμοσφαιρικού V12 των 6,5 λίτρων παραμένει στους 740 ίππους και στα 690 Nm ροπής. Το 0-100 γίνεται σε 3,0 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα είναι στα 350 κιλά.
  
Παραμένει φυσικά και το σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενώ νέα είναι η γεωμετρία της ανάρτησης. Τα προγράμματα οδήγησης ξαναέγιναν και προστέθηκε η λειτουργία EGO.
 
Το νέο ανοικτό supercar λανσάρεται στην μπλε απόχρωση Blue Aegir, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν πολλές επιλογές σε δέρματα και Alcantara. Στάνταρ είναι τα κεραμικά φρένα στους τροχούς των 20/21 ιντσών που φοράνε ελαστικά Pirelli P Zero. Ο πίνακας οργάνων είναι ουσιαστικά μία οθόνη ΤFT, ενώ το σύστημα infotainment είναι συμβατό με smartphones.
 
Οι πρώτες Lamborghini Aventador S Roadster θα φτάσουν στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους τον προσεχή Φεβρουάριο. Στην Ευρώπη, η τιμή της κορυφαίας ανοικτής Ιταλίδας ξεκινάει από τα 313.666 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda