Tο τρίτης γενιάς Kia Pro_cee`d πρόκειται να είναι ένα  αυτοκίνητο με πέντε πόρτες φέρνοντας έτσι κάτι νέο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο τρίτης γενιάς Kia Pro_cee`d πρόκειται να είναι ένα αυτοκίνητο με πέντε πόρτες φέρνοντας έτσι κάτι νέο.

Το νέο Kia Pro_cee`d αλλάζει γραμμή

3.008 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2017)

Μετά τις δύο πρώτες γενιές του Kia Pro_cee`d οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από τρίθυρα κουπέ, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή, κάτι το οποίο αποδεικνύουν οι εικόνες του concept του νέου μοντέλου.

Όπως μπορούμε να δούμε το τρίτης γενιάς Kia Pro_cee`d πρόκειται να είναι ένα  αυτοκίνητο με πέντε πόρτες φέρνοντας έτσι κάτι νέο. Σχεδιασμένο στην Ευρώπη το «εκτεταμένο hatchback», όπως θέλουν να το αναφέρουν στην Kia φέρει πολύ μεγάλους τροχούς 20 ιντσών, υιοθετώντας παράλληλα μια κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή.

Όταν ο οδηγός πλησιάζει το αυτοκίνητο, τότε το περίγραμμα της οροφής φωτίζεται.

Όταν ο οδηγός πλησιάζει το αυτοκίνητο, τότε το περίγραμμα της οροφής φωτίζεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στο εμπρόσθιο μέρος ο προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένους μεγάλους αεραγωγούς, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε κατά σειρά τα διογκωμένα φτερά, τις κρυφές χειρολαβές των θυρών και ένα φουτουριστικού σχεδιασμού πίσω μέρος.
 
Όταν ο οδηγός πλησιάζει το αυτοκίνητο, τότε το περίγραμμα της οροφής φωτίζεται και οι κρυφές χειρολαβές των θυρών βγαίνουν προς τα έξω. Μπαίνοντας προς τα μέσα θα προσέξει ότι οι κολόνες Β δεν υπάρχουν, ενώ το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αλλαγή και στον τρόπο γραφής του ονόματος του αυτοκινήτου καθώς το περίεργο «Pro_cee`d» αναμένεται να αντικατασταθεί με το πιο απλό «Proceed», ενώ η Kia λέγεται πως ετοιμάζει και μια έκδοση GT.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να έχουμε την επόμενη εβδομάδα, όπου και αναμένεται να αποκαλυφθεί το συγκεκριμένο concept στο ευρύ κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda