Ο X-Tomi Design μας δείχνει ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη Porsche Cayenne GTS.

Η νέα Porsche Cayenne GTS

3.815 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί η νέα GTS εκδοχή της καινούργιας Porsche Cayenne που μόλις παρουσιάστηκε. Δείτε πώς θα μπορούσε να μοιάζει το SUV επιδόσεων, αλλά και τι χαρακτηριστικά αναμένεται να έχει…

Δεν ξέρουμε ποια είναι η γνώμη σας για τη νέα Porsche Cayenne, αλλά όποια και να είναι, το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν και οι πιο «ενδιαφέρουσες» εκδόσεις της.
 
Μία από αυτές θα είναι η νέα Cayenne GTS, η οποία στην τελευταία εκδοχή της διαθέτει ένα twin-turbo V6 σύνολο 3,6 λίτρων, το οποίο αποδίδει 440 ίππους ισχύος και 600 Nm ροπής.
   
Η έκδοση GTS πάντα ξεχώριζε με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα ελαφρώς φαρδύτερα φτερά, τις πλευρικές ποδιές, τους μεγαλύτερους τροχούς, τις μαύρες πινελιές στο αμάξωμα, αλλά και το πιο σπορτίφ εσωτερικό.
 
Αυτό ακριβώς έκανε και ο «συνήθης ύποπτος» μετρ των ψηφιακών, ο X-Tomi Design, ο οποίος για μία ακόμα φορά επιδεικνύει άριστα αντανακλαστικά, φτιάχνοντας την επόμενη Cayenne GTS.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κινητήρα της νέας Cayenne GTS, από τη στιγμή που η καινούργια Cayenne S διαθέτει 440 ίππους και 550 Nm ροπής, η GTS θα μπορούσε να κερδίσει 20 ως 50 ίππους, με την παλιά GTS να έχει 20 παραπάνω άλογα από την τότε Cayenne S.
 

NEO TRAFIC
moto