Την πιο ακραία έκδοση της νέας γενιάς της Cayenne αποκάλυψε σήμερα στην Φρανκφούρτη η Porsche, ο λόγος για την Porsche Cayenne Turbo.

Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί τον V8 biturbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει στους τροχούς 550 ίππους και 770Nm ροπής.

H τιμή του ξεκινά στη Γερμανία από 138.850 ευρώ.

Νέα Porsche Cayenne Turbo

3.832 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Την πιο ακραία έκδοση της νέας γενιάς της Cayenne αποκάλυψε σήμερα στην Φρανκφούρτη η Porsche, ο λόγος για την Porsche Cayenne Turbo.

Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί τον V8 biturbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει στους τροχούς 550 ίππους και 770Nm ροπής, μέσω του 8τάχυτου συστήματος μετάδοσης κίνησης Tiptronic S, ενώ τα φρένα υψηλής απόδοσης, μπορούν να αντικατασταθούν από τα κεραμικά που βρίσκονται στον έξτρα εξοπλισμό.
 
Η νέα Porsche Cayenne Turbo είναι κατά 30 άλογα και 20 Nm ροπής πιο ισχυρή από την προκάτοχό της και χρειάζεται μόλις 4.1 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100χλ./ώρα, εκτός και άμα είναι εξοπλισμένη με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono, το οποίο βελτιώνει ακόμα περισσότερο το χρόνο σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ σε ότι αφορά την τελική ταχύτητα αυτή ανέρχεται στα 286 χλμ./ώρα.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος το νέο SUV ξεχωρίζει σε σχέση με τις απλές Cayenne χάρη στο αποκλειστικό εμπρόσθιο μέρος, τους προβολείς LED που αποτελούν σημείο του δυναμικού συστήματος φωτισμού της μάρκας, τους τροχούς 21 ιντσών, τους διευρυμένους θόλους των τροχών, που φέρουν σχεδιασμένα διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και τα δύο ζευγάρια απολήξεων του συστήματος εξάτμισης.
Στο εσωτερικό το νέο μοντέλο έχει εξοπλιστεί με μια μεγάλη οθόνη, η οποία βοηθά τον οδηγό στη  ρύθμιση των λειτουργιών του αυτοκινήτου, ενώ το ηχοσύστημα Bose των 710 Watt είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού. Οι επιβάτες μπορούν ακόμα να απολαύσουν τα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και ρύθμιση 18 κατευθύνσεων, ενώ ο οδηγός αποκτά ένα θερμαινόμενο πολυλειτουργικό τιμόνι.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως παρόλο που το μοντέλο παρουσιάστηκε σήμερα, είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με την τιμή του να ξεκινά στη Γερμανία από 138.850 ευρώ. Σύμφωνα με τη μάρκα οι πρώτες μονάδες θα αποσταλούν στους πελάτες μέχρι το τέλος του έτους.

NEO TRAFIC
skoda