Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Toyota παρουσιάζει τη νέα έκδοση Freestyle του Auris Touring Sports, ένα υπερυψωμένο station wagon που ανήκει στα ελαφριά crossover.

Το Auris Freestyle ξεχωρίζει με τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά και τις ποδιές απόχρωσης αλουμινίου. Διαφορετική είναι και η γρίλια της μάσκας, ενώ τα πίσω τζάμια είναι φιμέ. Τα καπάκια των καθρεπτών είναι ασημί και οι τροχοί είναι 17 ιντσών.

Για τους «περιπετειώδεις», ο χώρος αποσκευών φτάνει ως τα 1.685 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Η έκδοση Freestyle θα είναι περιορισμένης παραγωγής και η εμπορική της διάθεση θα ξεκινήσει από το Δεκέμβριο.

Το Auris γίνεται crossover

6.369 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Η κατηγορία των υπερυψωμένων station wagon καλωσορίζει το Toyota Auris, η έκδοση Freestyle του οποίου, μόλις παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης…

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης η Toyota μας δείχνει πώς ένα Auris μπορεί να μετατραπεί σε crossover. Κατά τη γνωστή πρακτική των υπερυψωμένων station wagon, επελέγη το Auris Touring Sports και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η έκδοση Freestyle, το κερασάκι στην τούρτα του αναβαθμισμένου για το 2018, Auris, το οποίο έχει πουλήσει ως τώρα περισσότερο από 1,26 εκατομμύρια «κομμάτια» στην Ευρώπη.
 
Το Auris Freestyle ξεχωρίζει με τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά και τις ποδιές απόχρωσης αλουμινίου. Διαφορετική είναι και η γρίλια της μάσκας, ενώ τα πίσω τζάμια είναι φιμέ. Τα καπάκια των καθρεπτών είναι ασημί και οι αποκλειστικής σχεδίασης τροχοί είναι 17 ιντσών.
   
Κατά τα λοιπά, το νέο Freestyle μοντέλο χαίρει των ίδιων «προνομίων» με τα υπόλοιπα Auris Touring Sports. Η γκάμα αποτελείται από σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ενώ υπάρχει και υβριδική έκδοση. Για τους «περιπετειώδεις», ο χώρος αποσκευών φτάνει ως τα 1.685 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Η έκδοση Freestyle θα είναι περιορισμένης παραγωγής και η εμπορική της διάθεση θα ξεκινήσει από το Δεκέμβριο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto