Για τους λάτρεις του στιλ, το R-Line Exterior Package περιλαμβάνει πιο σπορ προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και το λογότυπο R-Line στη γρίλια της μάσκας.

Πίσω έχει τοποθετηθεί διαχύτης, τα φωτιστικά σώματα είναι πιο σκούρα, ενώ οι χειρολαβές είναι και αυτές στο χρώμα του αμαξώματος.

Τις αλλαγές συμπληρώνουν τα R-Line μαρσπιέ και οι τροχοί των 18 ή 19 ιντσών.

Νέο VW T-Roc R-Line

11.040 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Το μικρό SUV της Volkswagen, το ολοκαίνουργιο T-Roc, αποκτά τα στιλιστικά – εξοπλιστικά πακέτα R-Line. Ας δούμε τι αλλάζει μέσα – έξω στο νέο μοντέλο των Γερμανών…

Η Volkswagen παρουσίασε το νέο T-Roc πριν από λίγες εβδομάδες και ήδη ξεκίνησε να κάνει τη γκάμα του λίγο πιο ενδιαφέρουσα, δημιουργώντας για το μικρό crossover εξοπλιστικά πακέτα R-Line.
 
Για τους λάτρεις του στιλ, το R-Line Exterior Package περιλαμβάνει πιο σπορ προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και το λογότυπο R-Line στη γρίλια της μάσκας. Πίσω έχει τοποθετηθεί διαχύτης, τα φωτιστικά σώματα είναι πιο σκούρα, ενώ οι χειρολαβές είναι και αυτές στο χρώμα του αμαξώματος.
   
Σε ό,τι έχει να κάνει με το εσωτερικό, το πακέτο R-Line Interior Package προσθέτει δερμάτινο σπορ τιμόνι, αλλά και δίχρωμα καθίσματα σε ύφασμα και microfiber με ενθέσεις απομίμησης δέρματος. Ο ουρανός είναι μαύρος, έχουν τοποθετηθεί σπέσιαλ πατάκια και ατσάλινα πεντάλ. Τις αλλαγές συμπληρώνουν τα R-Line μαρσπιέ και οι τροχοί των 18 ή 19 ιντσών.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center