Προ των πυλών βρίσκεται η νέα γενιά του Jeep Wrangler και όπως όλα δείχνουν το νέο μοντέλο θα έχει στη γκάμα του πολλές εκδόσεις εκ των οποίων και μία υβριδική.

Πρώτη φορά υβριδικό το Wrangler

2.573 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Προ των πυλών βρίσκεται η νέα γενιά του Jeep Wrangler και όπως όλα δείχνουν το νέο μοντέλο θα έχει στη γκάμα του πολλές εκδόσεις εκ των οποίων και μία υβριδική.

Το Νοέμβριο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το νέο Jeep Wrangler, λίγο πριν συστηθεί και επίσημα στον κοινό μέσω της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Δεκέμβρη.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η γκάμα της νέας γενιάς του Wrangler, θα έχει για πρώτη φορά μια ήπια υβριδική έκδοση 48 Volt, η οποία έρχεται να προστεθεί στις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, ενώ θέση θα πάρει και μία έκδοση Rubicon.
 
Το νέο μοντέλο θα συνεχίσει να βασίζεται στο ίδιο πλαίσιο με τον προκάτοχο του, όντας όμως αρκετά βελτιωμένο στον τομέα της αεροδυναμικής, της κατανάλωσης καυσίμου, του θορύβου, αλλά και της άνεσης της ανάρτησης.  Δύο διαφορετικές εκδόσεις σε ότι αφορά το τρίθυρο Wrangler, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν, ενώ η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει και μία πεντάθυρη έκδοση JL.
Το νέο Jeep Wrangler θα κυκλοφορήσει με αναθεωρημένους κινητήρες. Οι φήμες μιλάνε για έναν τετρακύλινδρο turbo  βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 300 ίππους και θα αποτελεί συμπλήρωμα του V6 κινητήρα, ο οποίος αναθεωρήθηκε πρόσφατα και θα μπορούσε να αποτελέσει τη βασική πηγή ισχύος.
 
Σε ότι αφορά τους πετρελαιοκινητήρες ο τετρακύλινδρος 2,8 λίτρων ενισχύεται με τον V6 3.0 λίτρων, που «φορά» το Grand Cherokee και εκτός από το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, θα προσφέρεται με δύο νέα αυτόματα κιβώτια οκτώ σχέσεων, ενώ πολύ πιθανή είναι και η ύπαρξη ενός μόνιμου συστήματος τετρακίνησης.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κόστος της νέας γενιάς του Jeep Wrangler, λέγεται πως η βασική έκδοση θα ξεκινά πάνω από τις 40.000 ευρώ, ενώ η πλήρης εξοπλιστική έκδοση με τον V6 κινητήρα θα κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ.     

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto