Δοκιμάζουμε το 7-θέσιο Citroen Grand C4 Picasso, που είναι ένα πολύ σημαντικός λόγος για να γίνεις... πολύτεκνος.

Οι μετακινήσεις με το Grand C4 Picasso χαρακτηρίζονται κάτι παραπάνω από άνετες, με την μαλακή ανάρτηση να απορροφά κάθε εδαφική ανωμαλία με μαεστρία.

Πρώτη Δοκιμή: Citroen Grand C4 Picasso

37.682 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Το 7-θέσιο Citroen Grand C4 Picasso προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια πολυμελής οικογένεια, όπως άπλετους χώρους, εντυπωσιακή πρακτικότητα και άνεση στο δρόμο. Προσθέστε την κομψή σχεδίαση μαζί με τη φουτουριστική καμπίνα... ε και τώρα βρείτε τρόπο να το γεμίσετε με αυτούς που αγαπάτε.

To Grand C4 Picasso δέχτηκε ένα εκτεταμένο lifting, τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανικά, με μεγάλη έμφαση στην άνεση και στις πολλές ευκολίες για τους επιβάτες, τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στα ταξίδια, χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο ο πολυχρηστικός του χαρακτήρας. Ειδικά μάλιστα στην diesel έκδοση της δοκιμής μας, με τον κινητήρα 1,6 BlueHdi 120 ίππων, o χαρακτήρας γίνεται και αρκετά ταξιδιάρικος. Η τιμή του ανανεωμένου και μεγάλου Picasso στην έκδοση Feel ανέρχεται στα 25.334 ευρώ, χρήματα τα οποία δικαιολογεί απόλυτα. Σε αυτό το επίπεδο κόστους παρέχεται πλούσιος εξοπλισμός, ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα καλούδια άνεσης και ασφάλειας αλλά και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της Citroen.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
NISSAN