Ο ψηφιακός καλλιτέχνης Kleber Silva έφτιαξε το νέο Jetta συνδυάζοντας κάποιες κατασκοπευτικές εικόνες από το καμουφλαρισμένο μοντέλο, με τη νέα ναυαρχίδα της φίρμας, το VW Arteon.

Θέλετε το νέο Jetta ως ένα μικρότερο Arteon;

3.693 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2017)

Θα είχε νόημα για την VW να κάνει την αισθητική του Arten προσιτή σε περισσότερο κόσμο; Μήπως το επερχόμενο νέο Jetta είναι ο ιδανικός υποψήφιος να δεχθεί τις αισθητικές επιρροές του μεγάλου αδελφού;

Η νέα γενιά του Volkswagen Jetta αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του χρόνου. Θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MQB και θα μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με το Golf Mk7. Όλα αυτά λίγο πολύ τα ξέρουμε, αυτό που δε γνωρίζουμε είναι το πώς θα μοιάζει το νέο compact sedan των Γερμανών.
 
Σε αυτό θέλησε να απαντήσει ο ψηφιακός καλλιτέχνης Kleber Silva, συνδυάζοντας δύο πράγματα. Κάποιες κατασκοπευτικές εικόνες από το καμουφλαρισμένο μοντέλο να υποβάλλεται σε δοκιμές, αλλά και τη νέα ναυαρχίδα της φίρμας, το VW Arteon.
   
Το τελευταίο έχει κάνει αίσθηση, το ίδιο όμως έχει κάνει και η τιμή του, που το ανεβάζει σχεδόν στα επίπεδα του premium ανταγωνισμού. Θα είχε άραγε αξία για την εταιρεία να «ρευστοποιήσει» την επιτυχία της αισθητικής του Arteon, κάνοντάς την προσιτή σε περισσότερο κόσμο; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το επερχόμενο Jetta μοιάζει σαν τον ιδανικό υποψήφιο να δεχθεί τις αισθητικές επιρροές του μεγάλου αδελφού.
 

peugeot
NISSAN