Η Mercedes φαίνεται ότι σχεδιάζει να προσφέρει και μια ηλεκτρική έκδοση της νέας γενιάς A-Class.

Όλη η οικογένεια A-Class θα χρησιμοποιεί το ίδιο δάπεδο και θα εξοπλίζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων.

Πλησιάζει η νέα Α-Class

13.772 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2017)

Με τη νέας γενιάς Α-Class να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα, ήρθαν στο φως οι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε. Διαβάστε τα τελευταία νέα.

Πλήθος νέων πληροφοριών έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα για όσα πρέπει να περιμένουμε από την νέας γενιάς Mercedes A-Class.

Aρχικά, το νέο μοντέλο θα βασίζεται σε μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση της ΜFA πλατφόρμας της Daimler και, όπως διαρρέεται, θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Στην εξωτερική του εμφάνιση, λέγεται ότι θα υιοθετήσει μια πιο επιθετική σχεδίαση ενώ ο εσωτερικός του διάκοσμος θα αλλάξει ριζικά με το νέο μοντέλο να εξοπλίζεται με δύο οθόνες, παρόμοιες με αυτές με την νέα Ε-Class.
 
Πηγές από το στρατόπεδο της γερμανικής εταιρείας αναφέρουν ότι το ντεμπούτο θα γίνει στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2018 σε εκδοχή hatchback ενώ γύρω στο 2019 πρέπει να αναμένεται και η σεντάν. Όλη η οικογένεια A-Class θα χρησιμοποιεί το ίδιο δάπεδο και θα εξοπλίζεται με την ίδια γκάμα κινητήρων.

Μάλιστα, εκτός από κινητήρες εσωτερικής καύσης, η Mercedes φαίνεται ότι σχεδιάζει να προσφέρει και μια ηλεκτρική έκδοση της νέας γενιάς A-Class, κάτω από την ονομασία EQ.
 

Mercedes
test center