Μια εικόνα teaser του νέου Audi A7 Sportback έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, λίγες μόλις ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του.

Στο «φως» εικόνα teaser του A7 Sportback

2.798 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Μια εικόνα teaser του νέου Audi A7 Sportback έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, λίγες μόλις ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του.

Μετά την παρουσίαση της ναυαρχίδας της εταιρείας του Α8, η Audi είναι έτοιμη να κάνει τα αποκαλυπτήρια του A7 Sportback που θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου. Ωστόσο πριν συμβεί αυτό έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser, του άμεσου ανταγωνιστή της Porsche Panamera αλλά και της Σειράς 6 Gran Coupe της BMW.
 
Μπορεί η εικόνα να μην «μαρτυράει» πολλά, ωστόσο σε ότι αφορά την εμπρόσθια όψη του μοντέλου αναμένεται να έχει πολλές ομοιότητες με αυτή του Α8, κάτι το οποίο είχε φανερώσει και η ίδια η εταιρεία τον περασμένο Μάρτιο με ένα σκίτσο το οποίο έδειχνε τα τρία μπροστινά άκρα των A8, A7 και A6.
Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι πως ακριβώς θα είναι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι φήμες θα είναι αλλαγμένο σε σύγκριση με το εξερχόμενο A7 Sportback.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι επιλογές του κινητήρα λέγεται πως θα είναι αρκετά όμοιες με αυτές του μεγαλύτερου αδερφού του, του Α8, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το δημόσιο ντεμπούτο του είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Auto Show του Λος ¶ντζελες.     

Mercedes
test center