H 7η γενιά του Volkswagen Jetta θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ, τον προσεχή Ιανουάριο. Θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου και θα είναι «σούπερ μοντέρνο».

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την έβδομη γενιά του Volkswagen Jetta δίχως καμουφλάζ.

Tο πιο σπορτίφ Jetta R-Line θα δώσει το παρόν από το λανσάρισμα κιόλας. Ένα χρόνο μετά περίπου θα εμφανιστεί και το Jetta GLI, έχοντας μηχανικό κιβώτιο.

Το Γενάρη το νέο VW Jetta

3.504 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο, η Volkswagen θα μας παρουσιάσει την 7η γενιά του Jetta. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το δημοφιλές σεντάν της γερμανικής εταιρείας, που υπόσχεται πως θα είναι «σούπερ μοντέρνο»...

Για το μέλλον του Volkswagen Jetta μίλησε ο CEO της VW Β. Αμερικής, Hinrich Woebcken, επιβεβαιώνοντας πως η 7η γενιά του δημοφιλούς σεντάν θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ, τον προσεχή Ιανουάριο.
 
Το μεγαλοστέλεχος της φίρμας δήλωσε πως το αυτοκίνητο θα είναι «σούπερ μοντέρνο», χαρακτηρίζοντας τη σχεδίασή του «συναισθηματική». Το νέο Jetta θα υιοθετήσει τη δημοφιλή πλέον αισθητική που μιμείται αυτή των κουπέ οχημάτων. Φυσικά θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου.
   
Το γύρο του κόσμου κάνουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την έβδομη γενιά του Volkswagen Jetta δίχως καμουφλάζ, που αποκαλύπτουν ένα μοντέλο που διώχνει από πάνω του την κάπως «βαρετή» σχεδίαση του παρόντος.
 
Στη δημιουργία του νέου Jetta ο κος Woebcken αποκάλυψε πως η εταιρεία ζήτησε και πήρε ανατροφοδότηση από τους πελάτες και τους εμπόρους της. Κατόπιν τούτου, το πιο σπορτίφ Jetta R-Line θα δώσει το παρόν από το λανσάρισμα κιόλας. Ένα χρόνο μετά περίπου θα εμφανιστεί και το Jetta GLI, έχοντας μηχανικό κιβώτιο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda