Σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το νέο Land Rover Defender, μιας και οι εργασίες σχεδίασης έχουν ολοκληρωθεί.

Tο νέο Defender αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019.

Έτοιμο σχεδιαστικά το νέο Defender

2.700 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Σύντομα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το νέο Land Rover Defender, μιας και οι εργασίες σχεδίασης έχουν ολοκληρωθεί.

Μπορεί το Land Rover Defender να έχει παραμείνει εκτός παραγωγής για περίπου ενάμιση χρόνο, ωστόσο η εταιρεία σύντομα θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο, με τον επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης Gerry McGovern να επιβεβαιώνει πως οι εργασίες σχεδίασης έχουν ολοκληρωθεί και το νέο SUV θα έχει τρία χαρακτηριστικά.
 
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο McGovern ανέφερε πως τα τρία κλειδιά του Defender θα είναι η κορυφαία σχεδίαση, η αντοχή αλλά και η ακεραιότητα της μηχανικής, με την εταιρεία να δείχνει ένα ακόμη teaser του μοντέλου που φέρεται να απεικονίζει ένα όχημα με επίπεδη οροφή και τετράγωνης σχεδίαση μπροστινό άκρο.
Επιπλέον ο επικεφαλής σχεδίασης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον σχεδιασμό του νέου μοντέλου να είναι ρετρό, τονίζοντας πως είναι νεωτεριστής και έχει το βλέμμα του στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.
 
Από κει και πέρα πρέπει να σημειωθεί πως φήμες κάνουν λόγω πως εκτός από τις δύο συνηθισμένες εκδόσεις του Defender των δύο και τεσσάρων θυρών, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα επταθέσιο μοντέλο αλλά και ένα φορτηγό.
 
Τέλος, το νέο Defender αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019 και είναι πιθανό να τροφοδοτείται από μια σειρά τετρακύλινδρων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων.

Mercedes
moto