Την επίσημη αποκάλυψη της τελικής έκδοσης της G65 AMG πραγματοποίησε η Mercedes.

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα κατασκευάσει μόλις 65 μονάδες παγκοσμίως.

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί μαύρο δέρμα nappa που καλύπτει τα καθίσματα.

Ιδού η Mercedes-AMG G65 Final Edition

8.806 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Την επίσημη αποκάλυψη της τελικής έκδοσης της G65 AMG πραγματοποίησε η Mercedes.

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα κατασκευάσει μόλις 65 μονάδες παγκοσμίως, με το κόστος να ξεκινά από 310.233 ευρώ.
 
Σε ότι αφορά τις αλλαγές που έχει δεχτεί το υψηλών προδιαγραφών γερμανικό SUV, στο εξωτερικό μέρος μπορεί εύκολα να γίνει ορατό το φινίρισμα από χαλκό, το οποίο καλύπτει τους τροχούς 21 ιντσών, τους προφυλακτήρες, την γρίλια, τους καθρέφτες, αλλά και ένα τμήμα της ρεζέρβας στο πίσω μέρος.
 
Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί μαύρο δέρμα nappa που καλύπτει τα καθίσματα, ενώ δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι ραφές σε χρώμα χαλκού, οι οποίες εκτός από τα καθίσματα βρίσκονται και στο πλαϊνό των θυρών αλλά και το ταμπλό. Τα στοιχεία από ίνες άνθρακα δεν θα μπορούσαν να λείψουν, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως τα καθίσματα έχουν τη δυνατότητα να θερμαίνονται.
Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα G65, έτσι και αυτή η τελική έκδοση θα έχει κάτω από το καπό ένα V12 biturbo  κινητήρα 6.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 621 ίππους και 1.000 Nm ροπής και συνεργάζεται με ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που μεταφέρει τη νίκη σε όλους τους τροχούς. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στο SUV να πιάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 5.3 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη του Οκτώβρη η Mercedes αναμένεται να τερματίσει την παραγωγή της G500 4 × 4² μιας και προετοιμάζει τη νέα γενιά της G-Class, η οποία πιθανότατα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στο Ντιτρόιτ τον Γενάρη του 2018.     

VW LEASEPRO
RENAULT