Η πιο ισχυρή έκδοση της Macan αποκτά τη δική της εκδοχή δια χειρός Porsche Exclusive. Λόγος γίνεται για τη νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition.

Το αυτοκίνητο πατάει σε μαύρους γυαλιστερούς τροχούς 21 ιντσών 911 Turbo Design. Μέρος του πακέτου είναι τα LED φώτα εμπρός – πίσω, όπως και οι κόκκινές (Carmine Red) πινελιές του αμαξώματος.

Tο αυτοκίνητο είναι ακριβότερο κατά 24.000 ευρώ από την Macan Turbo με το πακέτο Performance Package, στην οποία στηρίζεται. Από την άλλη, είναι ακριβότερη κατά 4.000 ευρώ από ότι δύο «απλές» Macan…

Συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και κάποιες επιφάνειες από Alcantara. Το παρόν δίνουν οι κόκκινες πινελιές (Garnet Red) στα καθίσματα, στις ραφές, στις ζώνες, αλλά και στον επιλογέα του PDK κιβωτίου όπως και στο ρολόι Sport Chrono.

H Macan Turbo της Porsche Exclusive

4.228 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Η Porsche Exclusive παίρνει στα χέρια της την κορυφαία εκδοχή της Macan και την απογειώνει. Ας δούμε τη νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition που κοστίζει περίπου όσο δύο «απλές» Macan…

Η πιο ισχυρή έκδοση της Macan αποκτά τη δική της εκδοχή δια χειρός Porsche Exclusive. Λόγος γίνεται για τη νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition (αυτό είναι όνομα…) η οποία θα προσφέρεται σε επιλεγμένες αγορές.
 
Το αυτοκίνητο πατάει σε μαύρους γυαλιστερούς τροχούς 21 ιντσών 911 Turbo Design. Μέρος του πακέτου είναι τα LED φώτα εμπρός – πίσω, όπως και οι κόκκινές (Carmine Red) πινελιές του αμαξώματος. Στο ίδιο μοτίβο και τα γράμματα «Macan Turbo» πίσω, ενώ το «Porsche» είναι μαύρο.
 
Στις «κανονικές» Macan Turbo, ο twin-turbo V6 κινητήρας των 3,6 λτ. έχει ισχύ 400 ίππων, αλλά στην εν λόγω έκδοση φτάνει στους 440. Η ροπή των 600 Nm είναι διαθέσιμη στις 1.500 σ.α.λ., επιτρέποντας στο SUV να κάνει το 0-100 σε 4,4 δλ. Εντυπωσιακό είναι πως η επιτάχυνση 80-120 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 2,9 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα είναι στα 272 χλμ./ώρα.
   
Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και κάποιες επιφάνειες από Alcantara. Το παρόν δίνουν άφθονες κόκκινες πινελιές (Garnet Red) στα καθίσματα, στις ραφές, στις ζώνες, αλλά και στον επιλογέα του PDK κιβωτίου όπως και στο ρολόι Sport Chrono.
 
Όπως φαντάζεστε ο εξοπλισμός της Macan Turbo Exclusive Performance Edition είναι υπερπλήρης. Έχουν τοποθετηθεί υψηλής απόδοσης φρένα και σπορ εξάτμιση, ενώ η ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 15 χλστ. σε σχέση με τις «κανονικές» εκδόσεις.
 
Η Porsche ξεκίνησε ήδη να δέχεται παραγγελίες στη Γερμανία, με τις τιμές να ξεκινούν εκεί από τα 116.091 ευρώ. Με άλλα λόγια, το αυτοκίνητο είναι ακριβότερο κατά 24.000 ευρώ από την Macan Turbo με το πακέτο Performance Package, στην οποία στηρίζεται. Από την άλλη, είναι ακριβότερη κατά 4.000 ευρώ από ότι δύο «απλές» Macan…

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda