Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η παρουσίαση της Fiat Chrysler Automobiles, γνωστοποιώντας τις ακριβείς ημερομηνίες του ερχομού των Jeep Cherokee και Wrangler.

Έρχεται το Wrangler, ακολουθεί το Cherokee

2.778 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η παρουσίαση της Fiat Chrysler Automobiles, γνωστοποιώντας τις ακριβείς ημερομηνίες του ερχομού των Jeep Cherokee και Wrangler.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία της παρουσίασης το νέο Wrangler θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο, πριν μπει στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Toledo North κατά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ενώ σε ότι αφορά το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2018.
 
Όταν το εξερχόμενο Wrangler καταργηθεί σταδιακά, η μονάδα συναρμολόγησης του Toledo South θα ανακατασκευαστεί ώστε να προετοιμαστεί για την παραγωγή του Pick-Up Jeep Wrangler.
 
Την ίδια στιγμή η Jeep θα ξεκινήσει την παραγωγή του ανανεωμένου Cherokee στο εργοστάσιο Belvidere του Illinois. Το μοντέλο αναμένεται να διατηρήσει αρκετά από τα στοιχεία του σημερινού Cherokee, ωστόσο θα έχει νέα μάσκα και προβολείς.
Από κει και πέρα σε άλλα μοντέλα της μάρκας, η επόμενη γενιά Ram 1500 θα κάνει το ντεμπούτο της στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής τον Ιανουάριο, ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο συναρμολόγησης Sterling Heights στο Μίτσιγκαν λίγο αργότερα.
 
Το Pick-Up της προηγούμενης γενιάς θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Warren Truck και τελικά θα καταργηθεί κάποια στιγμή μετά το πρώτο τρίμηνο του 2018. Όταν συμβεί αυτό, το εργοστάσιο θα αναδιαμορφωθεί για να παράγει το νέο Jeep Wagoneer και το Grand Wagoneer.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως τα μοντέλα Wagoneer θα μπουν στην παραγωγή το 2019 και θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα με το Ram 1500.

Toyota
moto