Το Lexus LS+ Concept εξοπλίζεται με το σύστημα «Highway Teammate».

Η Lexus δεν έχει μπει στην διαδικασία σχεδιασμού του εσωτερικού διάκοσμου του concept ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κινητήριο του σύνολο.

Το μοντέλο δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση για το LS της επόμενης γενιάς.

Lexus LS+ concept

3.184 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Το LS+ concept της Lexus έφτασε με την μάρκα να μην αποχωρίζεται την χαρακτηρίστική της γρίλια. Δείτε το.

H Lexus συνεχίζει να αναπτύσσει συστήματα αυτόνομης τεχνολογίας, με το νέο της concept ονόματι LS+ να αποκαλύπτεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Το μοντέλο δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση για το LS της επόμενης γενιάς υιοθετώντας την μελλοντική γλώσσα σχεδίασης της μάρκας. Η κυψελωτή χαρακτηριστική γρίλια της εταιρείας παραμένει και συνδυάζεται με ένα νέο σετ από αεροδυναμικά μέρη και εισαγωγείς αέρα. Το μάτι πέφτει επίσης στα φουτουριστικά φωτιστικά σώματα αλλά και στην απουσία παραδοσιακών καθρεπτών που έχουν αντικατασταθεί από μικρές κάμερες.
 
Στον τομέα της τεχνολογίας, το Lexus LS+ Concept εξοπλίζεται με το σύστημα «Highway Teammate» που προσφέρει την επιλογή στον οδηγό να δώσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στο σύστημα από την είσοδο μέχρι και την έξοδο του αυτοκινήτου από έναν αυτοκινητόδρομο. Το σύστημα θα μπορεί επίσης να κάνει το αυτοκίνητο να αλλάζει λωρίδες αυτόματα την ίδια ώρα που θα μπορεί να κρατά απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lexus δεν έχει μπει στην διαδικασία σχεδιασμού του εσωτερικού διάκοσμου του concept ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κινητήριο του σύνολο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center