Θα περιλαμβάνει τόσο το σύστημα Opel on Star, όσο και το σύστημα ασφαλείας Opel Eye, στον εξοπλισμό του.

Θα κυκλοφορήσει διαθέτοντας κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων, που αποδίδει 90 ίππους, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 13.750 ευρώ.

Όσοι το αγοράσουν θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους WiFi Hotspot και να συνδέσουν μέχρι επτά συσκευές.

Corsa Attraction από την Opel

3.250 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Την νέα έκδοση του Corsa, με την επωνυμία Attraction, λανσάρει η Opel, που θα περιλαμβάνει τόσο το σύστημα συνδεσιμότητας Opel on Star, όσο και το σύστημα ασφαλείας μπροστινής κάμερας Opel Eye, στον στάνταρ εξοπλισμό του.

Το σύστημα Opel on Star του Attraction διαθέτει μάλιστα την δυνατότητα Destination Download, χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης που απλοποιεί ιδιαίτερα για τον οδηγό την διαδικασία εύρεσης του προορισμού του, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τις μηχανές αναζήτησης. 

Από την άλλη πλευρά, το Σύστημα Ασφάλειας Opel Eye, βασίζεται στην εμπρός κάμερα και περιλαμβάνει λειτουργία προειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας (Lane Departure Warning), αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Assist), προειδοποίηση σε επικείμενη εμπρόσθια πρόσκρουση (Forward Collision Alert) και ένδειξη απόστασης από προπορευόμενο όχημα (Following Distance Indication). 
 
 
Πέραν αυτών, διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16”, ηλεκτρονικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματων φώτων, αισθητήρες παρκαρίσματος και ταπετσαρία Morrocana.
 

Το Corsa Attraction θα κυκλοφορήσει διαθέτοντας κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων, που αποδίδει 90 ίππους, ενώ η τιμή του ξεκινά από τις 13.750 ευρώ (πλέον εξόδων ταξινόμησης & τελών κυκλοφορίας).

Επιπλέον, όσοι το αγοράσουν θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους WiFi Hotspot και να συνδέσουν μέχρι επτά συσκευές, όπως επίσης και να έχουν πρόσβαση στο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink. Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι παρέχει  δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία OnStar και δωρεάν το ισόποσο της συνδρομής Wi-Fi για ένα χρόνο, με μέγιστο όγκο δεδομένων 100GB.

AUTOFIT PASXA
skoda