Σε αυτή την εικόνα έχει προστεθεί εκ νέου το πίσω μέρος του μοντέλου.

Το πρόσωπο της Vantage

2.638 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Εν αναμονή της νέας Aston Martin Vantage είναι φυσικό η αγωνία να μεγαλώνει για τους φίλους του αυτοκινήτου αλλά και οι εικόνες teaser να συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Έτσι μετά τη τελευταία εικόνα που επιδείκνυε το πίσω μέρος του ερχόμενου αυτοκινήτου, στο οποίο έχει τοποθετηθεί μια φωτιζόμενη LED ράβδος η οποία διατρέχει όλο το πλάτος του οπίσθιου μέρους, ήρθε στη δημοσιότητα και μία νέα εικόνα που παρουσιάζει τα νέα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα.
 
Επιπλέον σε αυτή την εικόνα έχει προστεθεί εκ νέου το πίσω μέρος του μοντέλου, στο οποίο έχει λάβει θέση μια μεγάλη αεροτομή που τραβάει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά.
Πολλές πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο γίνεται λόγος πως η νέα Vantage, θα είναι διαθέσιμη με τον ίδιο twin-turbo AMG V8 κινητήρα 4.0 λίτρων που βρίσκουμε και στην DB11, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να προστεθεί στη γκάμα και ο V12 twin-turbo 5.2 λίτρων κινητήρας, ο οποίος επίσης προσφέρεται στην DB11 και θα τροφοδοτήσει τις κορυφαίες παραλλαγές της Vantage.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν κατά την αποκάλυψη του μοντέλου σε λίγες ημέρες.

Mercedes
test center