Ονομάζεται Hellbender, όπως η αμφίβια σαλαμάνδρα που προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ονομάζεται Hellbender, όπως η αμφίβια σαλαμάνδρα που προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες.

Βελτιωμένο Wrangler Alpine

3.084 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Το νέο Wrangler, που πρόσφατα παρουσιάστηκε από την Jeep, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, αποφάσισε να αναμορφώσει η Alpine.

Η εντυπωσιακή πινελιά που προσέθεσε η Ιαπωνική εταιρεία βελτιώσεων ακούει στο όνομα Hellbender και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον concept. Το όνομα προέρχεται από την αμφίβια σαλαμάνδρα Hellbender, θέλοντας να καταδείξει την ικανότητα του αυτοκινήτου να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες.

Διαθέτει σύστημα infotainment 9 ιντσών, συμβατό με Android και iOS.

Διαθέτει σύστημα infotainment 9 ιντσών, συμβατό με Android και iOS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το συγκεκριμένο μοντέλο, που βασίζεται στο Wranlger Unlimited, φέρει αρκετά εξαρτήματα της Smittybilt, όπως προφυλακτήρες, σκαλοπάτια και φτερά. Επίσης, διαθέτει έναν ιδιαίτερο εξωσκελετό, διαφορετική κουκούλα και τροχούς Procomp Apex, με εντυπωσιακά Xtreme MT2 ελαστικά 37 ιντσών.   

Επιπλέον, οι αλλαγές που παρατηρούνται δεν σταματούν εδώ καθώς το Hellbender concept φέρει ακόμη βάση για πυροβόλα όπλα την κορυφή του, όπως επίσης και δύο συστήματα ψύξεως Alpine ICE (In Cooler Entertainment). Τα δύο τελευταία μπορούν να συνδεθούν με Bluetooth και διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα ήχου 180 watt. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρούνται και να τοποθετούνται ξανά αυτόματα, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.  
Ακόμη, η Alpine έχει φροντίσει ιδιαίτερα για τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, τοποθετώντας ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο ηλεκτρικών ειδών, όπως εμπρός και πίσω κάμερες καθώς και σύστημα ήχου ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες PSS-22WRA, με εννέα ηχεία, δύο ενισχυτές και ένα subwoofer. 
 
Τέλος διαθέτει σύστημα infotainment X209-WRA-OR 9 ιντσών, επίσης ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, συμβατό τόσο με Android Auto, όσο και με Apple CarPlay. Το σύστημα διαθέτει επίσης πλοήγηση GPS καθώς και λειτουργία εκτός δρόμου με αναγνώριση της πίεσης των ελαστικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN