Οι αλλαγές του δίνουν πιο επιθετικό χαρακτήρα.

Έχουν προστεθεί κομμάτια από ανθρακονήματα στην μπροστινή γρίλια, στον μπροστά και τον πίσω προφυλακτήρα

Θα κυκλοφορήσει σε μόλις 10 κομμάτια.

Audi Q7 ABT Limited Edition

6.715 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Την δημιουργία ενός αναμορφωμένου Audi Q7, περιορισμένης έκδοσης, αποκάλυψε η βελτιωτική εταιρεία ABT sportsline, που ανήκει στον όμιλο της Volkswagen.

Το αυτοκίνητο, που από την ABT χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο του είδους του, διαθέτει αρκετές αλλαγές που αφορούν την εξωτερική του εμφάνιση, και οι οποίες του δίνουν έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα.   

Συγκριτικά με τις κανονικές εκδόσεις του Q7, οι αλλαγές εστιάζονται στην μάσκα, στις προεκτάσεις των φτερών που έχουν τοποθετηθεί, καθώς επίσης και στον πίσω διαχύτη με ειδικό σιγαστήρα αλλά και στην αεροτομή που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος. Επιπλέον έχουν προστεθεί κομμάτια από ανθρακονήματα στην μπροστινή γρίλια, στον εμπρός αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.
Όπως προαναφέρθηκε η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια, συγκεκριμένα σε μόλις 10. Αυτό γίνεται αντιληπτό και κοιτώντας κανείς το αυτοκίνητο, καθώς η ένδειξη 1 of 10, υπάρχει τόσο εξωτερικά στο κάτω μέρος των θυρών, όσο και εσωτερικά, στο ταμπλό. Ακόμη τα καθίσματα έχουν μετατραπεί,  με το σήμα της ABT να κάνει την εμφάνισή του. Επίσης, έχουν προστεθεί αναθρακονήματα στο πλαίσιο των καθισμάτων, στο ταμπλό και στον λεβιέ των ταχυτήτων.

Τέλος, για την συγκεκριμένη αναβάθμιση η ABT, συνεργάστηκε με την Vossen Wheels, η οποία δημιούργησε ζάντες πέντε ακτινών, 22 ιντσών, σε απόχρωση Stealt Grey.   

Η περιορισμένη αυτή έκδοση αναμένεται να παρουσιαστεί στις 3 Νοεμβρίου στο Λας Βέγκας.

AUTOFIT PASXA
vw