Οι βελτιώσεις είναι εμφανείς τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Η τιμή τους θα ανέχεται στα 103.940 ευρώ για την G350d Professional, 122.918 ευρώ για την G350d και 140.164 ευρώ για την G500.

Η Mercedes φρόντισε και για την ψυχαγωγία των επιβατών, προσθέτοντας τηλεόραση και ηχοσύστημα Harman Kardon

Mercedes G-Class Limited Edition

6.493 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Τρεις περιορισμένες εκδόσεις για την G-Class W-463 θα κυκλοφορήσει η Mercedes, λίγο πριν την αποσύρει από την γραμμή παραγωγής.

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις G350d, G350d Professional και G500, κάθε μία από τις οποίες θα κυκλοφορήσει σε 463 κομμάτια, αριθμός που δεν είναι τυχαίος, καθώς αποτελεί φόρο τιμής στην ονομασία του μοντέλου.

Οι βελτιώσεις είναι εμφανείς τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ενώ έχει προστεθεί και επιπλέον εξοπλισμός. Πιο συγκεκριμένα, η 350d ξεχωρίζει εμφανισιακά με το κομψό σχεδιασμό της και το μαύρο μεταλλικό της χρώμα, ενώ αντίστοιχα η Professional διαθέτει χαρακτηριστική μπλε απόχρωση. Για το G-500 έχει επιλεχθεί φανταχτερός ασημί platinum magno χρωματισμός . 

Ανάλογα με την επιλογή της έκδοσης η Mercedes έχει φροντίσει και για άλλα έξτρα χαρακτηριστικά, που δίνουν μοναδικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο. Η G-350d διαθέτει σπορ εμφάνιση, γεγονός που επιτείνεται από τις AMG ζάντες και τα σκούρα τζάμια. Είναι επίσης εξοπλισμένη με θερμαινόμενο παρμπρίζ και ηλεκτρική ηλιοροφή.  Από την πλευρά της η πιο ανθεκτική Professional προσελκύει τα βλέμματα με το Professional Offroad πακέτο που διαθέτει, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων σχάρα οροφής, γρίλιες για την προστασία των φορτίων, προστατευτικά στους προβολείς, πίσω σκάλα και ξύλινο δάπεδο. 
Επιπλέον και το G-500 είναι ιδιαίτερα εξοπλισμένο, έχοντας και αυτό σωρεία έξτρα χαρακτηριστικών, όπως κάλυμμα φορτίου, δυνατότητα για σύζευξη με ρυμουλκούμενο και δίχτυ προστασίας φορτίου. Μάλιστα η Mercedes φρόντισε και για την ψυχαγωγία των επιβατών προσθέτοντας δέκτη τηλεόρασης και ηχοσύστημα Harman Kardon.

Και οι τρεις εκδόσεις θα φέρουν σήμα στον κεντρικό βραχίονα μεταξύ οδηγού και συνοδηγού που θα απεικονίζει το βουνό Schöckl των ¶λπεων, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη Γκρατς της Αυστρίας, εκεί όπου η Mercedes συναρμολογεί τις G-Class. Επιπροσθέτως θα διαθέτουν έμβλημα Limited Edition ώστε να ξεχωρίζουν από τις κανονικές εκδόσεις. 

Τέλος η τιμή τους θα ανέχεται στα 103.940 ευρώ για την G350d Professional, 122.918 ευρώ για την G350d και 140.164 ευρώ για την G500.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto