Οι επισκέπτες της έκθεσης του Λος Αντζελες, θα έχουν τη δυνατότητα από την 1η ως τις 10 Δεκεμβρίου, να δουν από κοντά πρώτοι τη νέα γενιά της Mercedes-Benz CLS (στη φωτό η τωρινή εκδοχή της).

Στο Λος Αντζελες η νέα Mercedes CLS

3.410 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2017)

Τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από το επίσημο ντεμπούτο της νέας Mercedes-Benz CLS, που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση του Λος Αντζελες. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το 4θυρο coupe μοντέλο των Γερμανών…

Την 1η Δεκεμβρίου οι επισκέπτες της έκθεσης του Λος Αντζελες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά για πρώτη φορά τη νέα γενιά της Mercedes-Benz CLS. Εν τω μεταξύ, το αυτοκίνητο συνεχίζει τις δοκιμές του καμουφλαρισμένο, με τις τελευταίες κατασκοπευτικές εικόνες να προέρχονται από τη Στουτγάρδη.
 
Τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό πως στη νέα εκδοχή του οχήματος, η Mercedes-AMG δε θα δημιουργήσει έκδοση «63», αλλά θα εντούτοις θα υπάρξουν στη γκάμα οι CLS 43 και CLS 53. Η τελευταία εκδοχή θα εξοπλίζεται με μία ξαναδουλεμένη εκδοχή του 6κύλινδρου συνόλου M256 της Mercedes, αποδίδοντας περίπου 430 ίππους.
   
Όπως και να έχει, η νέα εκδοχή της CLS θα στηρίζεται στην ίδια πλατφόρμα με αυτή της E-Class, αλλά θα είναι ελαφρώς μακρύτερη και φαρδύτερη από αυτή. Φημολογείται πως στη νέα της γενιά η CLS θα αφήσει πίσω της την έκδοση Shooting Brake, καθώς λέγεται πως θα υπάρξει νέο σχετικό μοντέλο το οποίο ενδέχεται να ονομαστεί CLE. Σε κάθε περίπτωση, το αυτοκίνητο θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των BMW Σειρά 6 και Audi A7.

Mercedes
moto